Biostar: Κυκλοφόρησε μία νέα μητρική Β 550

Biostar: Κυκλοφόρησε μία νέα μητρική Β 550

Η Biostar ανακοίνωσε τη νέα Β550- M Silver για Gamers, για μεταδότες βίντεο και για δημιουργούς περιεχομένου. Η μητρική στοχεύει στο να προσφέρει υψηλή απόδοση με μία γενικά λογική τιμή.

Όπως προτείνεται και από το όνομα η Biostar προσφέρει μία μητρική σε χρώμα μαύρο με κάποια ασημί τμήματα – κυρίως πρόκειται για τα τμήματα των ανεμιστήρων. Το chipset που υποστηρίζει τη μητρική είναι τo AMD B550 ενώ υποστηρίζει το πρότυπο microATX. Οι επεξεργαστές που υποστηρίζει είναι της σειράς Ryzen 5000. Η μητρική αυτή είναι εξοπλισμένη με 4 υποδοχές μνήμες DDR4  οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν σε συχνότητες DDR4 4400 και μπορούν να έχουν συνολική χωρητικότητα 128GB.

Σε αυτή τη μητρική υπάρχουν 4 υποδοχές M.2 PCIe 4.0 x4 και μια  υποδοχή Μ.2 PCIe 3.0 x4 που μπορούν να δεχτούν σκληρούς δίσκους SSD. 

 Όσο αφορά τις κάρτες επέκτασης η μητρική αυτή υποστηρίζει μία μόνο υποδοχή PCIe 4.0 x16 για να μπορέσετε πάνω να τοποθετήσετε μία AMD Radeon RX 6000 και GeForce RTX 30-series.  Υπάρχουν κι άλλες δύο αποδοχές PCIe 3.0 x16 και PCIe 3.0 x1 οι οποίες όμως δεν είναι για την τοποθέτηση καρτών γραφικών

Η μητρική έχει μία υποδοχή 2,5 Gibabit Ethernet η οποία βασίζεται στην κάρτα δικτύου Realtek RTL8125B ενώ υπάρχει και υποστήριξη για WI-FI 6. 

Τέλος υπάρχουν έξοδοι DVI-D , HDMI, Displayport ενώ υπάρχουν και όλες οι υποδοχές USB τελευταίας γενιάς. 

 Όσο αφορά τη διαχείριση του ήχου γίνεται μέσα από τον κωδικοποιητής Realtek ALC1220B. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *