Xbox Game Pass:  μπορεί να έχει περίπου 30 εκατομμύρια συνδρομητές

Xbox Game Pass: μπορεί να έχει περίπου 30 εκατομμύρια συνδρομητές

Πρόσφατα, οι Take-Two Interactive   και Xbox κάθισαν  με editor-in-chief TheWrap του, Sharon Waxman, για να συζητήσουν το μέλλον του gaming και το πώς η η βιομηχανία βρισκόταν σε εξέλιξη κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Κατά τη διάρκεια της TheGrill συνέντευξης βίντεο στο, ο Zelnick μπορεί να αποκάλυψε ότι το Xbox Game Pass έχει τώρα περίπου 30 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ο Zelnick είπε αυτό προς το τέλος όταν ο Waxman ρώτησε για νέα επιχειρηματικά μοντέλα στο gaming. Αποκάλυψε, “Νομίζω ότι την προηγούμενη φορά που κάναμε έλεγχο, πήραμε περίπου 30 εκατομμύρια συνδρομητές, Phil, σωστά; Κάτι τέτοιο;” Ο Ζέλνικ ζήτησε τότε από τον Σπένσερ να αποκαλύψει τον αριθμό, αλλά ο Σπένσερ είπε ότι “Ο τελευταίος δημόσιος αριθμός που ανακοινώσαμε ήταν 18 εκατομμύρια”.  

Δεδομένου ότι η Take-Two Interactive είναι ένας εξέχων εκδότης-και σημαντικός συνεργάτης για το Xbox Game Pass-ο Zelnick μπορεί να έχει πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των συνδρομητών της υπηρεσίας. Ωστόσο, όλα αυτά μπορεί να είναι απλώς μια παρεξήγηση. Ας ελπίσουμε ότι η Microsoft θα ανακοινώσει σύντομα έναν επίσημο αριθμό αντί να παρέχει έναν αριθμό από την αρχή του έτους.

Το Xbox Game Pass είναι μια μηνιαία συνδρομή όπου πληρώνετε 10 $ το μήνα στην κονσόλα ή 5 $ το μήνα σε υπολογιστή, για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από εκατό παιχνίδια που περιστρέφονται μέσα και έξω. Ο κατάλογος περιλαμβάνει έναν αριθμό indie τίτλων καθώς και υπερπαραγωγές. Το Xbox Game Pass Ultimate συγκεντρώνει το Xbox Game Pass σε κονσόλα και υπολογιστή, Xbox Live Gold, Xbox Cloud Gaming και άλλα προνόμια σε ένα πακέτο που κοστίζει 15 $ το μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *