Nintendo αρνείται κατηγορηματικά ότι μια έκδοση 4K Switch Pro είναι στα σκαριά

Nintendo αρνείται κατηγορηματικά ότι μια έκδοση 4K Switch Pro είναι στα σκαριά

Είναι σπάνιο για μια μεγάλη εταιρεία να βγει και κατηγορηματικά να αρνηθεί μια ολόκληρη έκθεση, αλλά αυτό είναι που έκανε σήμερα η Nintendo – η ιαπωνική εταιρία έχει εκδώσει δελτίο τύπου επιμένοντας ότι η δημοσίευση του Bloomberg ότι “  η Nintendo πίεζε τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν παιχνίδια ανάλυσης 4K για ένα επερχόμενο αλλά δυνητικά ακυρωμένο φορητό τηλέφωνο “Switch Pro” , ήταν εντελώς λανθασμένh.

Η Nintendo γράφει την έκθεση “ισχυρίζεται ψευδώς ότι η Nintendo παρέχει εργαλεία για την ανάπτυξη παιχνιδιών για ένα Nintendo Switch με υποστήριξη 4K” και επιμένει ότι “δεν είναι αλήθεια”. Ξεχωριστά, λέει ότι δεν έχει σχέδια για κανένα νέο Nintendo Switch εκτός από το ελαφρώς εκλεπτυσμένο μοντέλο OLED που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Αν και υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι η γλώσσα που επιτρέπει τεχνικά για τους περισσότερους, αν όχι όλους του Bloomberg έκθεσηγια να είναι σωστή – ότι, για παράδειγμα, υπήρχε ένα κιτ ανάπτυξης 4K Switch, και ότι η Nintendo έκανε προγραμματιστές ώθηση για τη δημιουργία 4K περιεχομένου, και ότι η Nintendo είναι απλά δεν το πιέζει άλλο – η Nintendo προσπαθεί να πει ότι ολόκληρη η αναφορά δεν είναι αληθινή.

Το Bloomberg φαίνεται να στέκεται στην έκθεσή του, κάτι που δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Προέρχεται από σεβαστούς δημοσιογράφους της βιομηχανίας παιχνιδιών/τεχνολογίας, οι οποίοι είχαν εξαιρετική πηγή στο παρελθόν, και αυτή η έκθεση δεν αποτελεί εξαίρεση: παραθέτει ανώνυμους υπαλλήλους σε 11 διαφορετικές εταιρείες παιχνιδιών που όλοι λένε ότι διαθέτουν κιτ ανάπτυξης 4K Switch. Μετά το tweet της Nintendo, η έκδοση απλώς πρόσθεσε μια επιπλέον γραμμή σχετικά με την άρνηση της Nintendo.

Σε βάρος μιας δήλωσης της Nintendo με έστω και λίγο χώρο wiggle, θα είχα την τάση να πιστεύω 11 πηγές από την εταιρεία, ιδιαίτερα όταν αυτό το com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *