Τα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 είναι τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα που έλαβαν ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας για τον Οκτώβριο του 2021

Τα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 είναι τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα που έλαβαν ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας για τον Οκτώβριο του 2021

H Samsung έγινε για άλλη μια φορά η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android πριν από το χρονοδιάγραμμα, καθώς κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα Οκτωβρίου 2021 για τα Galaxy S21+ και S21 Ultra a πριν λίγες μερες. Και τώρα, είναι τα Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3 που λαμβάνουν την πιο πρόσφατη ενημέρωση ασφαλείας Android.

Η νέα έκδοση για το Galaxy Z Fold3 έρχεται με έκδοση υλικολογισμικού F926NKSU1AUID και F711NKSU2AUIE για το Galaxy Z Flip3. Μια λεπτομερής αλλαγή της ενημέρωσης δεν είναι διαθέσιμη, αλλά θα πρέπει να φέρει περισσότερα στα smartphones από μια νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας.

Galaxy Z Fold3 and Z Flip3 are the latest phones to get October 2021 Android security patch

Η ενημέρωση και για τα δύο smartphone έρχεται στη Νότια Κορέα σε διαφορετικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένων των KT, SK Telecom και LG U+. Εάν δεν το έχετε λάβει ακόμα, μπορείτε να το δοκιμάσετε χειροκίνητα, μεταβαίνοντας στοτης συσκευής σας μενού Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού .

Ενώ το κορεατικό Galaxy Z Fold3 λαμβάνει ήδη την ενημερωμένη έκδοση κώδικα Οκτωβρίου, οι κλειδωμένες και κλειδωμένες από φορείς μονάδες στις ΗΠΑ μόλις τώρα λαμβάνουν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Σεπτεμβρίου 2021 με εκδόσεις υλικολογισμικού F926U1UEU1AUI4 και F926USQU1AUI4, αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *