Η Sony ανακοινώνει τα ακουστικά WH-XB910N και τα ακουστικά WF-C500

Η Sony ανακοινώνει τα ακουστικά WH-XB910N και τα ακουστικά WF-C500

H Sony ανακοίνωσε σήμερα δύο νέα προϊόντα ήχου, τα ασύρματα ακουστικά WH-XB910N και τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά WF-C500. Και τα δύο θα είναι διαθέσιμα για αγορά τον Οκτώβριο.

Sony announces WH-XB910N headphones and WF-C500 earbuds

Τα WH-XB910N είναι περιφερειακά ακουστικά πλήρους μεγέθους. Αποτελούν μέρος της σειράς Extra Bass της Sony και έχουν σχεδιαστεί για προφίλ ήχου με μπάσο.

Το WH-XB910N διαθέτει επίσης ενεργή ακύρωση θορύβου. Ενώ η σειρά μη 1000X της Sony συνήθως δεν έχει υψηλή ποιότητα ακύρωσης θορύβου, μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από το τίποτα.

Άλλες λειτουργίες όπως υποστήριξη για κωδικοποιητές AAC και LDAC, Adaptive Sound Control για προσαρμογή του επιπέδου ακύρωσης θορύβου στο περιβάλλον και τις τοποθεσίες σας, χειριστήρια χειρονομίας, υποστήριξη Google Assistant και Alexa, υποστήριξη Android Fast Pair και Windows Swift Pair, διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών, αναδιπλούμενη σχεδιασμός και παρεχόμενη θήκη μεταφοράς.

Η τιμή WH-XB910N είναι 179 £ και διατίθεται σε δύο χρώματα, μπλε και μαύρο.

Sony announces WH-XB910N headphones and WF-C500 earbuds

Το WF-C500 προορίζεται να είναι ένα πιο προσιτό ζευγάρι ακουστικών χωρίς πάρα πολλά κουδούνια και σφυρίγματα. Διαθέτουν αντοχή στο νερό IPX4, υποστήριξη AAC, 10 ώρες συνεχούς διάρκειας μπαταρίας με τη θήκη φόρτισης να παρέχει άλλες 10 ώρες και υποστήριξη Android Fast Pair και Windows Swift Pair.

Η τιμή του WF-C500 είναι 89 £ και διατίθεται σε τέσσερα χρώματα, πορτοκαλί, πράσινο, λευκό και μαύρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *