Το iPhone 14 έρχεται με δυνατότητα αποθήκευσης έως και 2TB

Το iPhone 14 έρχεται με δυνατότητα αποθήκευσης έως και 2TB

Βρισκόμαστε ακόμη περίπου ένα χρόνο μακριά από τη σειρά iPhone 14, αλλά οι φήμες για τα επόμενης γενιάς iPhone έχουν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, με το τελευταία να ισχυρίζεται ότι η Apple θα διπλασιάσει το μέγιστο αποθήκευση στα iPhone του επόμενου έτους.

Η Apple διπλασίασε τον μέγιστο χώρο αποθήκευσης στο iPhone 13 φέτος, με τα Pro και Pro Max μοντέλα  να έρχονται σε διακοσμητικό 1TB. Και αν η πηγή είναι ακριβής, θα δούμε τη σειρά iPhone 14 να διαθέτει 2TB αποθηκευτικού χώρου QLC.

Η πηγή δεν αναφέρει ρητά κανένα μοντέλο, αλλά αν η Apple σκοπεύει πραγματικά να προσφέρει χώρο αποθήκευσης 2TB, πιθανότατα θα το δούμε στις εκδόσεις Pro και Pro Max, με την υπόλοιπη χωρητικότητα να αναμένεται να αυξηθεί από 512GB σε 1TB.

Δεν γνωρίζουμε γιατί η Apple αποφάσισε να αυξήσει περαιτέρω τη μέγιστη αποθήκευση στα iPhone του επόμενου έτους, αλλά υποθέτουμε ότι τα νέα χαρακτηριστικά της κάμερας είναι ένας λόγος για την αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης. Άλλωστε, χρειάζεστε τουλάχιστον 256 GB αποθηκευτικού χώρου στα φετινά μοντέλα Pro και Pro Max για να εγγράψετε βίντεο ProRes σε ανάλυση 4K στα 30 FPS. Η έκδοση 128 GB περιορίζεται σε βίντεο 1080p 30 FPS ProRes.

Τούτου λεχθέντος, σας προτείνουμε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες με μια αμφιβολία, δεδομένου ότι δεν προέρχονται από την Apple. Εκτός αυτού, είμαστε αρκετοί μήνες μακριά από την κυκλοφορία της σειράς iPhone 14 και τα σχέδια μπορούν πάντα να αλλάξουν πριν φτάσει το τελικό προϊόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *