Η Apple φέρεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο για να κυκλοφορήσει το νέο της MacBook Pro αυτό το φθινόπωρο

Η Apple φέρεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο για να κυκλοφορήσει το νέο της MacBook Pro αυτό το φθινόπωρο

H Apple έχει ήδη ενημερώσει το iPhone, το iPad και το Apple Watch για την εορταστική περίοδο, αλλά ακόμα περιμένουμε μια ενημέρωση για τη σειρά Mac. Υπήρξαν πολλές φήμες για ένα πλήρως ανασχεδιασμένο MacBook Pro που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο και ο αξιόπιστος Mark Gurman στο Bloomberg ανέφερε στο ενημερωτικό δελτίο του Power On ότι ένα MacBook Pro με επεξεργαστή M1X θα φτάσει «τον επόμενο μήνα». Η Apple διοργανώνει συνήθως εκδηλώσεις με επίκεντρο τον Mac τον Οκτώβριο ή τις αρχές Νοεμβρίου. τα πρώτα Mac που βασίζονται σε M1 ανακοινώθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

O Gurman προβλέπει ότι θα υπάρχουν δύο παραλλαγές M1X, αμφότεροι επεξεργαστές 10 πυρήνων με οκτώ πυρήνες υψηλής απόδοσης και δύο πυρήνες απόδοσης. Η διαφορά μεταξύ των δύο τσιπ είναι στο τμήμα γραφικών – η Apple μπορεί να προσφέρει ένα M1X με 16 ή 32 πυρήνες γραφικών. Όσον αφορά τους άλλους Mac της Apple, ο Gurman λέει ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα τσιπ υψηλής απόδοσης για ένα μελλοντικό Mac Pro και ένα M2 για τα μοντέλα MacBook Air, iMac και MacBook Pro χαμηλού επιπέδου. 

Οι φήμες στροβιλίζονται όλο το χρόνο για την επόμενη αναθεώρηση της Apple στο MacBook Pro. Το πρώτο μοντέλο M1 13 ιντσών που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο ήταν ουσιαστικά πανομοιότυπο με αυτό που αντικατέστησε, εκτός από το Apple Silicon στο εσωτερικό του. Και το MacBook Pro 16 ιντσών της Apple δεν έχει ενημερωθεί από τότε που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2019, οπότε ολόκληρη η σειρά αναμένεται για ανανέωση. 

Οι πιθανές αλλαγές περιλαμβάνουν νέα μοντέλα 14 και 16 ιντσών με επανασχεδιασμένη θήκη που θα φέρει πίσω περισσότερες θύρες όπως HDMI και υποδοχή κάρτας SD. Μπορεί επίσης να φέρει πίσω μια θύρα φόρτισης τύπου MagSafe και η Apple αναμένεται να εγκαταλείψει τη γραμμή αφής, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με την αναθεώρηση του MacBook Pro του 2016. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *