Το Lenovo Legion Play είναι μια επερχόμενη κονσόλα που χειρίζεται Android

Το Lenovo Legion Play είναι μια επερχόμενη κονσόλα που χειρίζεται Android

Μια ενδιαφέρουσα νέα διαρροή εμφανίστηκε που απεικονίζει μια φορητή κονσόλα Lenovo Android. Το Legion Play θα είναι η απάντηση της Lenovo στη σειρά Valve’s Steam Deck και Nintendo’s Switch. Η κονσόλα της Lenovo προοριζόταν να ξεκινήσει στο MWC 2021, καθώς τα στοιχεία που ανακτήθηκαν από την Liliputing από την ιστοσελίδα της Lenovo δείχνουν αν και παραμένει ένα μυστήριο γιατί δεν το έκανε.

Το Legion Play περιγράφεται ως μια κονσόλα παιχνιδιών cloud Android που έχει σχεδιαστεί για παιχνίδια AAA που επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια για κινητά και να μεταδίδουν τις βιβλιοθήκες παιχνιδιών PC τους σε μια συσκευή. Η συσκευή διαθέτει οθόνη FHD 7 ιντσών με υποστήριξη HDR 10 και αναλογία διαστάσεων 16: 9. Υπάρχουν επίσης διπλά ηχεία, ενσωματωμένα χειριστήρια τα οποία δεν είναι αποσπώμενα και μπαταρία 7.000 mAh.

Η κονσόλα φαίνεται να τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση του Android και μία από τις οθόνες δείχνει ότι υποστηρίζει την πλατφόρμα GeForce Now της Nvidia. Μένει να δούμε ποιες άλλες υπηρεσίες ροής παιχνιδιών θα υποστηρίζονται στη συσκευή καθώς και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες υλικού πίσω από αυτήν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *