Το Epic Games Store αποκτά το κατάλληλο σύστημα επιβράβευσης την επόμενη εβδομάδα

Το Epic Games Store αποκτά το κατάλληλο σύστημα επιβράβευσης την επόμενη εβδομάδα

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του στο Steam, το Epic Games Store πρόκειται να λάβει ισχυρότερη υποστήριξη για επιτεύγματα. Από την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε XP ολοκληρώνοντας συγκεκριμένες εργασίες σε επιλεγμένα παιχνίδια. Μερικοί από τους τίτλους που θα υποστηρίξουν το χαρακτηριστικό εκτός πύλης περιλαμβάνουν Rocket League, Hades, Pillars of Eternity και Alan Wake Remastered, με περισσότερους να έρθουν αργότερα μέσα στο έτος.

Το σύστημα της Epic περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα επιτευγμάτων, με κάθε επίπεδο να σας παρέχει διαφορετικό ποσό XP. Για παράδειγμα, για να ξεκλειδώσετε ένα επίτευγμα σε επίπεδο χαλκού, θα κερδίσετε μεταξύ πέντε και 45 XP, ενώ ένα χρυσό θα σας αποφέρει έως και 200 ​​XP. Μόλις συγκεντρώσετε 1.000 XP σε ένα παιχνίδι, θα κερδίσετε το πλατινένιο επίτευγμά του.

Με την ενημέρωση, η Epic κυκλοφορεί επίσης νέες σελίδες όπου μπορείτε να παρακολουθείτε και να μοιράζεστε την πρόοδο που σημειώνετε προς το ξεκλείδωμα όλων των στόχων σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα δείτε επίσης ότι οι πληροφορίες εμφανίζονται μέσω της διεπαφής βιβλιοθήκης.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτό το νέο σύστημα διαφέρει από τα επιτεύγματα προγραμματιστών της Epic που εφαρμόστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο. Αυτό το σύστημα θα συνεχίσει να υπάρχει για προγραμματιστές που δεν θέλουν να ασχοληθούν με το νέο, αν και η εταιρεία αναμένει ότι «αυτό το νέο σύστημα θα κυκλοφορήσει [σε] όλους τους προγραμματιστές στο Epic Games Store τους επόμενους μήνες».  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *