Τα  Rockstar Energy Drink θα περιλαμβάνουν Halo Unlockable και πολλά άλλα

Τα Rockstar Energy Drink θα περιλαμβάνουν Halo Unlockable και πολλά άλλα

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox και το Rockstar Energy Drink συνεργάστηκαν για να προσφέρουν πέντε αποκλειστικά συλλεκτικά δοχεία για την κυκλοφορία του Halo Infinite στις 8 Δεκεμβρίου. Τα δοχεία διατίθενται σε εκδόσεις  Original, Sugar Free, Fruit Punch, Silver Ice και στις ΗΠΑ,   Blackberry Goji. Οι θαυμαστές στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα μπορούν να αγοράσουν αυτά τα δοχεία για να ξεκλειδώσουν αποκλειστικό περιεχόμενο εντός παιχνιδιού και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν καθημερινά βραβεία, όπως αντίγραφα του Halo Infinite και ένα πακέτο Xbox Series X.

Όταν αγοράζετε ένα δοχείο, θα μπορείτε να σηκώσετε την καρτέλα για να βρείτε έναν κωδικό. Για να εξαργυρώσετε τον κωδικό, μεταβείτε στο Halo.RockstarEnergy.com εισαγάγετε καιτον κωδικό σας. Κάθε κωδικός ξεκλειδώνει το 2XP και κερδίζει συμμετοχές για την ευκαιρία να κερδίσετε Halo Infinite, πακέτα Xbox, οθόνη Razer Raptor 27 ”,Razer Kaira Pro Halo Infinite ακουστικά, το μεγάλο όχημα Jeep Gladiator και άλλες ανταμοιβές στο παιχνίδι. Εάν συλλέξετε και τα πέντε νέα κουτιά, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε έπαθλα και να συνεχίσετε να ξεκλειδώνετε ανταμοιβές εντός παιχνιδιού.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Marcos Waltenberg, Director, Xbox Global Partnerships, δήλωσε:

«Η Xbox είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με την Rockstar Energy Drink και πέντε καταξιωμένους καλλιτέχνες για να γιορτάσουν τον ηρωισμό του Master Chief. Οι καλλιτέχνες, επιφορτισμένοι να ζωντανεύουν την ερμηνεία τους για τη γενναιότητα και τη δύναμη του Σπαρτιάτη, ανέπτυξαν τη δική τους καλλιτεχνική αίσθηση με μοναδικές χρωματικές αποχρώσεις που ενσωμάτωσαν τον κύριο χρωματισμό κάθε προϊόντος Rockstar Energy και χρησιμοποίησαν την περίληψη από αλουμίνιο του κουτιού για να ενισχύσουν το αρχικό τους σχέδιο ».

Οι καλλιτέχνες που αναφέρει ο Waltenberg περιλαμβάνουν Matt Taylor (Original), Oliver Barrett (Sugar Free), Dan Mumford (Fruit Punch), Yuko Shimizu (Silver Ice) και Hydro74 (Blackberry Goji).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *