Το YouTube Music λαμβάνει δωρεάν αναπαραγωγή στο παρασκήνιο

Το YouTube Music λαμβάνει δωρεάν αναπαραγωγή στο παρασκήνιο

 Το YouTube ανακοίνωσε σήμερα ότι η εφαρμογή YouTube Music θα ενεργοποιήσει την αναπαραγωγή στο παρασκήνιο δωρεάν. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στον Καναδά από τις 3 Νοεμβρίου.  

Η εφαρμογή YouTube Music επιτρέπει προς το παρόν αναπαραγωγή στο παρασκήνιο μόνο για τα μέλη του YouTube Premium. Εάν δεν είστε πελάτης που πληρώνει, τότε δεν μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την εφαρμογή. Εάν μεταβείτε σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ή απενεργοποιήσετε την οθόνη σας, τότε η αναπαραγωγή σταματά.

Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή YouTube Music όπως συνήθως σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μουσικής, ακόμη και αν δεν πληρώνουν πελάτες. Θα έχουν επίσης πρόσβαση στη λειτουργία ραδιοφωνικών σταθμών και θα δημιουργήσουν λίστες αναπαραγωγής. Εάν έχετε ανεβάσει τραγούδια, μπορείτε επίσης να τα παίξετε ανά πάσα στιγμή.

Η δωρεάν παροχή υποστηρίζεται από διαφημίσεις, οπότε αν δεν σας αρέσει να ακούτε διαφημίσεις μεταξύ της μουσικής σας, τότε θα πρέπει να πληρώσετε για το πρόγραμμα Premium.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *