Η Google ανακοινώνει την εκδήλωση της 19ης Οκτωβρίου για την πλήρη κυκλοφορία των Pixel 6 και Pixel 6 Pro

Η Google ανακοινώνει την εκδήλωση της 19ης Οκτωβρίου για την πλήρη κυκλοφορία των Pixel 6 και Pixel 6 Pro

Τους τελευταίους δύο μήνες, η Google διαφημίζει τα επερχόμενα τηλέφωνα ναυαρχίδας της μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων, διαφημιστικών πινακίδων, ακόμη και πατατών. Η εταιρεία είναι τώρα έτοιμη να παρουσιάσει πλήρως τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro σε μια εκδήλωση στις 19 Οκτωβρίου. 

Αυτή η ζωντανή ροή θα είναι η ευκαιρία της Google να επιδείξει τη μεγάλη βελτίωση της κάμεράς της με δείγματα εικόνας και βίντεο, καθώς και συγκρίσεις με άλλες ναυαρχίδες συσκευών, εάν αισθάνεται ιδιαίτερα σίγουρη. Γνωρίζουμε ήδη ότι η κύρια κάμερα των 50MP συνδυάζεται με μια τηλεφακό 12MP ultra-wide και 48MP (στο μεγαλύτερο τηλέφωνο), αλλά μένει να δούμε πώς το AI/ML της Google-σε συνδυασμό με το Tensor -θα βελτιώσει την έξοδο. 

Εκτός από τη φωτογραφία, το πρώτο προσαρμοσμένο τσιπ της Google θα πρέπει να παρέχει λειτουργίες όπως ταχύτερη μετάφραση στη συσκευή και καλύτερη ομιλία σε κείμενο, πιθανότατα για τον Βοηθό. Η εταιρεία πρέπει να παρουσιάσει άλλες προδιαγραφές, όπως RAM και αποθηκευτικό χώρο, αλλά δεν είναι σαφές πόσο σε βάθος θα αφορά το Tensor και τη βασική του διαμόρφωση. 

Τέλος , είναι οι τιμές των Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Οι αγοραστές στις ΗΠΑ πιθανότατα πληρώνουν ασφάλιστρο λόγω της παρουσίας του mmWave 5G σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο. Τα τηλέφωνα θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία λίγο μετά το event.

Από την πρόσκληση, δεν φαίνεται ότι η Google θα κάνει άλλες ανακοινώσεις προϊόντων εκτός της γραμμής Pixel. Αναμφίβολα θα ακούσουμε για θήκες και νέο ασύρματο φορτιστή Pixel Stand, αλλά είναι απίθανο το Nest να ανακοινώσει άλλες συσκευές σε απόκλιση από τη συνήθη εκδήλωση υλικού του φθινοπώρου Made by Google.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *