Η Ubisoft ανακοινώνει το Ghost Recon Frontline, ένα δωρεάν παιχνίδι για battle royale.

Η Ubisoft ανακοινώνει το Ghost Recon Frontline, ένα δωρεάν παιχνίδι για battle royale.

Γιορτάζοντας την 20η επέτειο του Ghost Recon franchise, η Ubisoft αποκάλυψε την επόμενη μεγάλη συμμετοχή σήμερα, η οποία θα είναι μια πλήρως δωρεάν παιχνίδι PvP Battle royale. Έρχεται με το όνομα Ghost Recon: Frontline, η συμμετοχή θα χωρίσει 100 παίκτες σε τρεις ομάδες και θα τους ρίξει στο νησί Drakemoor. Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ παραπάνω, αν και φαίνεται ότι η βάση των θαυμαστών δεν είναι πολύ ευχαριστημένη με την σκηνοθεσία.

Η εταιρεία παρουσίασε λεπτομερώς την κύρια λειτουργία παιχνιδιού Expedition του τίτλου σήμερα, η οποία εισάγει έναν μηχανικό συλλογής και εξαγωγής intel πέρα ​​από τους συνηθισμένους κανόνες της τελευταίας ομάδας στο battle royale. Αυτό έχει τους παίκτες να ολοκληρώνουν τους στόχους γύρω από τον συρρικνωμένο χάρτη και να καλούν ένα ελικόπτερο για έξοδο, προειδοποιώντας όλους τους άλλους παίκτες. Η επιτυχής εξαγωγή σημαίνει νίκη.

Υπάρχουν πολλαπλές κατηγορίες για διαφορετικά στυλ παιχνιδιού που μπορούν να ανταλλαχθούν κατά μέσο όρο, καθώς και προσαρμόσιμοι χαρακτήρες παικτών. Ο μαζικός χάρτης θα περιλαμβάνει διάφορες εικόνες με βουνά και ξηρά, ορόσημα, παράλληλα με τις δυναμικές καιρικές συνθήκες και τις ώρες της ημέρας. Υπάρχουν και άλλα οχήματα. Άλλες λειτουργίες εκτός από το Expedition μπορούν επίσης να έχουν μειωμένο αριθμό παικτών, με το Control να προσφέρει μια εμπειρία εννέα έναντι εννέα για ταχύτερους αγώνες.

Ghost Recon Frontline screenshot

Η Ubisoft σχεδιάζει να φιλοξενήσει μια κλειστή δοκιμή του Frontline στον υπολογιστή μέσω του προγράμματος -πελάτη Connect από τις 14 έως τις 21 Οκτωβρίου. Φαίνεται ότι γίνονται δεκτοί μόνο Ευρωπαίοι παίκτες, προς το παρόν τουλάχιστον. Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος είναι CPU AMD Ryzen 3 1200 ή Intel Core I5 ​​4460, 8 GB RAM, καθώς και AMD Radeon RX 470 (4 GB) ή Nvidia GeForce GTX 670/760/960 (4 GB) GPU, όλα εκτελούνται σε Windows 10.  

Το Ghost Recon Frontline δεν έχει ακόμα προσαρτημένο παράθυρο εκκίνησης, αλλά έρχεται σε PC, Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia και Amazon Luna με πλήρη διασταύρωση -Παίξτε υποστήριξη σε όλες τις πλατφόρμες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ubisoft δοκιμάζει τις δυνάμεις της με ένα battle royale, με το Hyper Scape να βγαίνει πέρυσι και το The Division spin-off Heartland έρχεται αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *