Η ανανέωση του Xiaomi Mi Mix Fold λέγεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη  με μικρές βελτιώσεις

Η ανανέωση του Xiaomi Mi Mix Fold λέγεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη με μικρές βελτιώσεις

Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Xiaomi, το κατάλληλο όνομα Mi Mix Fold, κυκλοφόρησε στην κινεζική αγορά τον Απρίλιο και μέχρι στιγμής έχει παραμείνει αποκλειστικό στη χώρα του κατασκευαστή. Ενώ δεν έχουμε νέα για οποιαδήποτε πτυσσόμενη Xiaomi να κυκλοφορήσει διεθνώς ακόμη, σήμερα μια νέα φήμη από την Κίνα ισχυρίζεται ότι η εταιρεία στην πραγματικότητα εργάζεται σε μια μικρή ανανέωση του αρχικού Mix Fold.

Αυτό δεν θα είναι ένα Mix Fold 2 αυτό καθεαυτό, καθώς είναι βασικά η ίδια συσκευή με την πρώτη, μόνο με μερικές τροποποιήσεις. Μία από αυτές τις τροποποιήσεις έχει να κάνει με τις οθόνες και τους ρυθμούς ανανέωσης – αυτή η βελτιωμένη έκδοση θα έχει 90 Hz στην εσωτερική οθόνη και 120 Hz στην εξωτερική οθόνη (έναντι 60/90 Hz στην αρχική).

Επιπλέον, μια κάμερα κάτω από την οθόνη θα εμφανιστεί, αν και ο διαρρέων δεν ανέφερε κάτω από ποια οθόνη. Υποθέτουμε λοιπόν ότι μιλάμε για την εσωτερική, πτυσσόμενη οθόνη, η οποία στο αρχικό Mix Fold δεν είχε καθόλου selfie κάμερα.

Στη συνέχεια, το νέο Mix Fold προφανώς λαμβάνει υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 120W (από 67W), για την μπαταρία των 5.000 mAh – η οποία είναι ενδιαφέρον 20 mAh μικρότερη από αυτή του προκατόχου του.

Αυτές είναι όλες οι αλλαγές, γι ‘αυτό αναφέραμε ότι αυτό θα ήταν μια μικρή ανανέωση και τίποτα τεράστιο. Ωστόσο, όλες αυτές οι προσθήκες μπορεί να βοηθήσουν την Xiaomi να ανταγωνιστεί καλύτερα με την επερχόμενη επίθεση αναδιπλούμενων από άλλες κινεζικές εταιρείες (και η Samsung επίσης εάν αποφασίσει ποτέ να πουλήσει το Mix Fold εκτός Κίνας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *