Τα Galaxy Z Flip3 και Z Fold3 της Samsung φτάνουν το 1 εκατομμύριο πωλήσεις στη Νότια Κορέα, το Flip αντιπροσωπεύει το 70% των μονάδων

Τα Galaxy Z Flip3 και Z Fold3 της Samsung φτάνουν το 1 εκατομμύριο πωλήσεις στη Νότια Κορέα, το Flip αντιπροσωπεύει το 70% των μονάδων

Λίγες ημέρες αργότερα από το αναμενόμενο,  τα πτυσσόμενα τρίτης γενιάς της Samsung έχουν φτάσει το 1 εκατομμύριο πωλήσεις στη Νότια Κορέα. Αυτό συνέβη την Τετάρτη, λέει η Samsung (οι αναλυτές προέβλεπαν ότι εκατομμύρια θα επιτευχθούν το περασμένο Σαββατοκύριακο).

Έχει περάσει λίγο περισσότερο από ένας μήνας από τότε που κυκλοφόρησαν τα αναδιπλούμενα Galaxy στην εγχώρια αγορά τους. Μόνο οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Samsung – το Galaxy Note10 και η σειρά Galaxy S8 – ήταν πιο γρήγορες στο να φτάσουν το 1 εκατομμύριο πωλήσεις στην εγχώρια αγορά τους.

Το Galaxy Z Flip3 αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων, αντιπροσωπεύοντας το 70% του συνόλου. Οι άλλες 300.000 μονάδες ήταν το Galaxy Z Fold3. Το φθηνότερο Flip βρίσκεται στο σωστό σημείο τιμής, ενώ προσφέρει επίσης μια ολοκαίνουργια εμπειρία που δεν είναι δυνατή με ένα παρόμοιο κόστος Galaxy S21 τηλέφωνο.

Περισσότεροι από τους μισούς (54%) των Z Flip3 αγοραστών ήταν millennials ή από τη γενιά Z, λέει η Samsung. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τη δεκαετία του ’80 ή νωρίτερα αγοράζουν επίσης πτυσσόμενα τηλέφωνα, πράγμα που σημαίνει ότι απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Και η Samsung θέλει να συνεχίσει την ίδια πολιτική, οπότε επεκτείνει το πρόγραμμα ανταλλαγής έως τις 31 Οκτωβρίου. Οι Κορεάτες μπορούν να παραδώσουν το παλιό τους τηλέφωνο για να μειώσουν την τιμή του νέου Z Flip3 ή Z Fold3 και αυτό περιλαμβάνει τις συναλλαγές σε ένα iPhone XS ή XR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *