Η Google αρχίζει να κυκλοφορεί τις “Quick Phrases”, μιλάει στον Βοηθό χωρίς να λέει “Hey Google”

Η Google αρχίζει να κυκλοφορεί τις “Quick Phrases”, μιλάει στον Βοηθό χωρίς να λέει “Hey Google”

Σύντομα, ο Βοηθός Google θα απαντήσει σε ορισμένες φράσεις χωρίς να απαιτήσει να πείτε τη φράση “Hey, Google”. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι  “Quick Phrases” κυκλοφορούν τώρα σε ένα Google Pixel 3 XL που εκτελούσε το Android 12 Beta. Δεν είναι γνωστό εάν το Android 12 αποτελεί απαίτηση για  “Quick Phrases”. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν επίσης η έκδοση Google App 12.39.17.29.

Οι  “Quick Phrases”πρέπει να ενεργοποιηθούν από τις ρυθμίσεις του Βοηθού Google. Μόλις ενεργοποιηθεί, ο Βοηθός Google θα ακούσει ορισμένες φράσεις ανάλογα με το πλαίσιο. Για παράδειγμα, αν χτυπήσει ξυπνητήρι, ο Βοηθός θα ακούσει αν ο χρήστης λέει “Διακοπή” ή “Αναβολή” χωρίς να απαιτεί από τον χρήστη να πει “Hey Google”. Μια εισερχόμενη κλήση μπορεί να απαντηθεί απλά λέγοντας “Απάντηση” ή να απορριφθεί λέγοντας “Απόρριψη”.

Πίσω τον Σεπτέμβριο, δημοσιεύτηκε  μια λίστα εντολών που πιστεύεται ότι είναι αυτές οι  “Quick Phrases”. Περιλάμβανε πράγματα όπως “Ακύρωση συναγερμού”, “Αποστολή εκπομπής”, “Τι καιρός είναι;”, “Αύξηση της έντασης” και “Παύση της μουσικής”. Ελέγξτε τον σύνδεσμο Πηγή για να δείτε την πλήρη λίστα των εντολών που υποτίθεται ότι προστίθενται στις  “Quick Phrases”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *