Το YouTube ακυρώνει μια και καλή το κακόβουλο Rewind

Το YouTube ακυρώνει μια και καλή το κακόβουλο Rewind

Το YouTube  διέκοψε το βίντεο του Rewind 2020 λόγω του COVID-19 και των κοινωνικών αναταραχών, αλλά δεν επιστρέφει τώρα που η αναταραχή (εν μέρει) ηρεμεί. Όπως Tubefilter  πρώτο επιβεβαίωσε , το YouTube ακύρωσε  τα βίντεο Rewind της μια για πάντα. Η υπηρεσία επιμένει ότι δεν οφείλεται στο χτύπημα από το Rewind 2018, ωστόσο.  

Η επωνυμία που ανήκει στην Google θα εμπιστευθεί  δημιουργούς όπως οι MrBeast και Slayy Point για την παραγωγή βίντεο στο τέλος του έτους και θα τα προωθήσει μέσω κοινωνικών δικτύων. Θα δείτε επίσης ετήσιες λίστες τάσεων, βραβεία και μια μυστηριώδη επί του παρόντος “διαδραστική εμπειρία”.

Το Rewind έκανε το ντεμπούτο του το 2010 και ήταν δημοφιλές για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του ως στιγμιότυπο του online zeitgeist. Ωστόσο, όλα κατέρρευσαν με το Rewind 2018. Πολλοί θεώρησαν ότι το βίντεο αγνόησε και τους δύο σημαντικούς δημιουργούς, όπως ο Pewdiepie, και είχε περισσότερες από μερικές στιγμές που αξίζει τον κόπο. Όταν το YouTube επέστρεψε με το Rewind 2019, παραιτήθηκε από τον εκδοτικό έλεγχο και άφησε τα στατιστικά να καθοδηγήσουν το περιεχόμενο στην απογοήτευση των θεατών. Ακόμα κι αν το YouTube έχει δίκιο ότι ο ιστότοπος γίνεται πολύ μεγάλος για το Rewind, η ζήτηση δεν είναι ακριβώς όπως ήταν – μια αναβίωση μπορεί να μην έχει μεγάλο αντίκτυπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *