Η τελευταία ενημέρωση του Samsung Galaxy A52 ενεργοποιεί τη RAM Plus

Η τελευταία ενημέρωση του Samsung Galaxy A52 ενεργοποιεί τη RAM Plus

Ενώ η RAM Plus εμφανιζόταν σε εξέλιξη στο πρόγραμμα αλλαγών One UI 4.0, δεν είναι στην πραγματικότητα μέρος του πακέτου ενημέρωσης Android 12 της Samsung. Η Samsung το έχει ενεργοποιήσει σε πολλά τηλέφωνα που εξακολουθούν να τρέχουν Android 11, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy Z Fold3, της σειράς Galaxy S21, του Galaxy M52 καθώς και δύο της σειράς A52 – του μοντέλου 5G και του A52s 5G.

Τώρα το μοντέλο 4G, το Galaxy A52, έχει επίσης λάβει RAM Plus ως μέρος της ενημέρωσης που ξεκίνησε να κυκλοφορεί νωρίτερα σήμερα. Το νέο υλικολογισμικό (έκδοση A525FXXU4AUI3) περιέχει επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Οκτωβρίου με διορθώσεις για πάνω από 60 τρωτά σημεία.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι είναι το RAM Plus, είναι η εικονική λειτουργία RAM που έγινε δημοφιλής στα τηλέφωνα Android πρόσφατα. Βασικά, διατηρεί μέρος του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης – 4 GB στην περίπτωση του A52 – και το αντιμετωπίζει ως RAM.

Λοιπόν, κάπως, αυτή η τεχνική ονομάζεται σελιδοποίηση μνήμης (γνωστή ως «ανταλλαγή»). Βασικά, το λειτουργικό σύστημα προσποιείται ότι υπάρχει περισσότερη μνήμη RAM από ό, τι στην πραγματικότητα – όταν γεμίσει η μνήμη RAM υλικού, οι εφαρμογές που δεν κάνουν τίποτα ωθούνται στο χώρο αποθήκευσης ενώ φορτώνονται οι εφαρμογές που πρέπει να εκτελεστούν. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό λειτουργεί καλύτερα με γρήγορη αποθήκευση (αλλά λειτούργησε για δεκαετίες με περιστρεφόμενους σκληρούς δίσκους, οι οποίοι είναι αργά σε σύγκριση με τη σύγχρονη μνήμη flash).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *