Η Microsoft έφτιαξε ένα ημιδιαφανές χειριστήριο για τα 20α γενέθλια του Xbox

Η Microsoft έφτιαξε ένα ημιδιαφανές χειριστήριο για τα 20α γενέθλια του Xbox

Στις 15 Νοεμβρίου 2001, η Microsoft κυκλοφόρησε το αρχικό Xbox, στην πορεία, άλλαξε για πάντα το τοπίο της κονσόλας. Είκοσι χρόνια αργότερα, η εταιρεία σχεδιάζει να γιορτάσει τα γενέθλια του πρώτου οικιακού της συστήματος βάζοντας μια χούφτα ημιδιαφανή αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου του χειριστηρίου Xbox Series X/S που βλέπετε παραπάνω.

Σύμφωνα με τη Microsoft, ο ημιδιαφανής σχεδιασμός είναι μια αναφορά στα διαφανή χειριστήρια που έστειλε με το αρχικό κιτ εντοπισμού σφαλμάτων Xbox-αν και φαντάζομαι για τους περισσότερους ανθρώπους είναι πιο πιθανό να τους θυμίζει το εικονικό ελεγκτή Atomic Purple του N64, και αυτό είναι καλό. Το Μια εντυπωσιακή πινελιά εδώ είναι ότι η Microsoft έκανε τα εσωτερικά εξαρτήματα ασημένια για να είναι πιο εύκολα ορατά. Το πράσινο χρώμα της μάρκας χρησιμοποιείται για λεπτομέρειες προφοράς, συμπεριλαμβανομένων των πίσω λαβών. Εκτός από αυτές τις οπτικές ακμές, είναι λειτουργικά το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο ασύρματο χειριστήριο Xbox που μπορείτε να αγοράσετε από τη Microsoft. Αναμένετε Bluetooth για αντιστοίχιση υπολογιστή και κινητών συσκευών, υποστήριξη για αντιστοίχιση κουμπιών και καλύτερο d-pad από ό, τι βρέθηκε σε χειριστήρια από προηγούμενες γενιές Xbox. 

Xbox Stereo headset

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τον ελεγκτή 20th Anniversary Special Edition για 69,99 $ από σήμερα μέσω του Microsoft Store. Στις 15 Νοεμβρίου, θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω διαφόρων λιανοπωλητών. Εάν δεν μπορείτε να αιτιολογήσετε την προσθήκη ενός άλλου ελεγκτή στη συλλογή σας, η Microsoft σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει ένα στερεοφωνικό ακουστικό ειδικής έκδοσης 20ης επετείου που θα πωλείται για 69,99 $. Δυστυχώς, δεν κλίνει στην ημιδιαφανή αισθητική τόσο πολύ όσο το αντίστοιχο, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται ότι θα ήταν ένα αξιοπρεπές showpiece.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *