Μια νέα πύλη σχολίων για Windows, Teams και Microsoft Edge έρχεται αργότερα φέτος

Μια νέα πύλη σχολίων για Windows, Teams και Microsoft Edge έρχεται αργότερα φέτος

Η Microsoft προσφέρει ήδη ένα σωρό διαφορετικά κανάλια για τους πελάτες να υποβάλλουν σχόλια σχετικά με τα προϊόντα της. Μεταξύ αυτών είναι το Feedback Hub που κυκλοφόρησε το 2016 καθώς και ειδικοί μηχανισμοί για να κάνουν το ίδιο σε μεμονωμένες εφαρμογές, όπως το Microsoft Edge. Η εταιρεία επίσης έκλεισε τα φόρουμ του UserVoice νωρίτερα αυτό το έτος, τα οποία προηγουμένως προσέφεραν έναν άλλο τρόπο να εκφράσετε τις ανησυχίες σας στην εταιρεία. Φυσικά, η σημασία που δίνει η εταιρεία στα σχόλιά σας είναι μια άλλη ιστορία. Τώρα, εμφανίστηκαν ειδήσεις ότι ο τεχνολογικός γίγαντας Redmond ετοιμάζει μια άλλη πύλη σχολίων, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε προεπισκόπηση αργότερα φέτος.

A screenshot of Feedback Hub open in Windows 10

Feedback Hub στα Windows 10

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον Carl Knecht στο Twitter, ο οποίος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ανακοίνωσης που έκανε η Microsoft στο Κέντρο διαχείρισης, υποδεικνύοντας ότι η εταιρεία ετοιμάζει μια νέα “πύλη σχολίων” για το Microsoft 365, τις ομάδες και το Edge. Αυτό θα είναι διαθέσιμο σε προεπισκόπηση αργότερα φέτος, ενώ άλλα προϊόντα, όπως τα Windows, θα προστεθούν το επόμενο έτος.

Η επερχόμενη πύλη Feedback υποτίθεται ότι αντικαθιστά τα φόρουμ του UserVoice και θα επιτρέψει στους πελάτες να υποβάλλουν σχόλια, να σχολιάζουν και να υπερψηφίζουν σχόλια που δημοσιεύονται από άλλους και να λαμβάνουν ενημερώσεις κατάστασης και απαντήσεις από τη Microsoft. Ο τεχνολογικός γίγαντας Redmond λέει ότι ο μηχανισμός τροφοδοτείται από το Dynamics 365 Customer Service.

Ενώ η Microsoft δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία για την έναρξη αυτής της νέας πύλης Feedback, έχει προγραμματιστεί να γίνει παγκοσμίως διαθέσιμη αργότερα φέτος, αλλά μόνο στην αγγλική γλώσσα. άλλες γλώσσες και προϊόντα θα προστεθούν αργότερα. Οι οργανισμοί μπορούν ακόμα να επιλέξουν να παρέχουν ανατροφοδότηση από τους υπάρχοντες αποκλειστικούς μηχανισμούς σε μεμονωμένες εφαρμογές και να απενεργοποιήσουν αυτήν τη νέα πύλη σχολίων σε ολόκληρη την εταιρεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *