Τρία κλασικά παιχνίδια Grand Theft Auto θα επανακυκλοφορήσουν σε σύγχρονες πλατφόρμες

Τρία κλασικά παιχνίδια Grand Theft Auto θα επανακυκλοφορήσουν σε σύγχρονες πλατφόρμες

Ένα από τα χειρότερα μυστικά στον κόσμο των gaming επιβεβαιώθηκε: Η Rockstar Games επανακυκλοφορεί τρία ακόμη Grand Theft Auto παιχνίδια. Το πακέτο περιλαμβάνει Grand Theft Auto III, GTA: Vice City και GTA: San Andreas.

Το περίεργο όνομα Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition έρχεται σε Nintendo Switch, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC αργότερα φέτος. Το πακέτο θα προσγειωθεί επίσης σε iOS και Android το πρώτο εξάμηνο του 2022.  

Η Rockstar λέει ότι τα ανανεωμένα παιχνίδια θα έχουν αναβαθμισμένα γραφικά και “σύγχρονες βελτιώσεις παιχνιδιού” διατηρώντας παράλληλα την εμφάνιση και την αίσθηση των πρωτότυπων. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες. Παρόλο που και τα τρία παιχνίδια είναι κλασικά, τα γραφικά τους ίσως να μην κρατούν πολύ καλά το 2021. Τα ενημερωμένα γραφικά μπορεί να τους κάνουν να αξίζουν επανεξέτασης, ενώ ορισμένοι θαυμαστές θα εκτιμήσουν τη δυνατότητα να τα παίξουν στο Switch.

Εν τω μεταξύ, η Rockstar θα αφαιρέσει τις αρχικές εκδόσεις των GTA III, Vice City και San Andreas από τις ψηφιακές βιτρίνες από την επόμενη εβδομάδα. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να κατεβάσετε τα παιχνίδια εάν τα έχετε αγοράσει προηγουμένως.

Αλλού, ο εκδότης σχεδιάζει να γιορτάσει την 20η επέτειο του GTA III αργότερα αυτό το μήνα (συγγνώμη, είναι τόσο παλιό). Μερικές ειδικές εκδηλώσεις και αναμνηστικά εργαλεία έρχονται στο GTA Online αυτό το φθινόπωρο.

Τα παιχνίδια της εποχής του PS2 δεν είναι οι μόνοι τίτλοι GTA που η Rockstar επεξεργάζεται ξανά. Μια εκτεταμένη και βελτιωμένη έκδοση του Grand Theft Auto V έρχεται στο PS5 και το Xbox Series X/S τον Μάρτιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *