Το Nintendo Switch OLED κυκλοφορεί σήμερα, αλλά οι αγοραστές στις ΗΠΑ και την Ευρώπη αναφέρουν καθυστερήσεις

Το Nintendo Switch OLED κυκλοφορεί σήμερα, αλλά οι αγοραστές στις ΗΠΑ και την Ευρώπη αναφέρουν καθυστερήσεις

Το Nintendo Switch OLED κυκλοφορεί σήμερα – ή υποτίθεται, έτσι κι αλλιώς. Οι προπαραγγελίες έχουν λήξει και οι λιανοπωλητές θα πρέπει να στέλνουν κονσόλες σε πρώιμους αγοραστές, αλλά αναφέρουν καθυστερήσεις.

Πράγματι, ελέγχοντας τον ιστότοπο της Nintendo στις ΗΠΑ, όλοι οι λιανοπωλητές εμφανίζονται «εκτός αποθέματος». Η κατάσταση δεν φαίνεται να είναι πολύ καλύτερη στην Ευρώπη. Η Amazon France ισχυρίζεται ότι έχει απόθεμα, αλλά η Amazon UK αναμένει ότι οι μονάδες θα είναι διαθέσιμες από τις 12/13 Οκτωβρίου (ανάλογα με το χρώμα που θέλετε). Η Amazon Germany λέει ότι η αποστολή διαρκεί 1-3 εβδομάδες.

Nintendo Switch OLED shipments in the US and Europe have been delayed

Το μοντέλο OLED διαθέτει νέα μεγαλύτερη οθόνη 7 ”(από 6,2”), ωστόσο, τα εσωτερικά είναι ουσιαστικά τα ίδια – ένα Tegra X1, 4 GB μνήμης RAM LPDDR4 και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο eMMC (64 GB). Δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση για τα ζητήματα εφοδιασμού, αλλά δεν θα εκπλαγούμε αν οφείλεται στην έλλειψη τσιπ. Το X1 μπορεί να είναι ένα παλιό τσιπ, αλλά δεν είναι απρόσβλητο από ζητήματα παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού.

Το Switch Lite φαίνεται να υπάρχει σε απόθεμα, αν και η απλή έκδοση  είναι πιο δύσκολο να βρεθεί. Σημειώστε ότι έλαβαν μόνιμες μειώσεις τιμών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Το μοντέλο OLED είναι 365 €/310 £, η έκδοση βανίλιας είναι 300 €/260 £ και το μοντέλο Lite είναι 220 €/200 £.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *