Η Apple επεκτείνεται στο Λος Άντζελες

Η Apple επεκτείνεται στο Λος Άντζελες

Η Apple ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι προσθέτει περισσότερα από 550.000 τετραγωνικά πόδια σε δύο κτίρια στο Culver City, ένα κέντρο παραγωγής ταινιών στην περιοχή του Λος Άντζελες και όπου ήδη εδρεύει το Apple TV+. Η κίνηση είναι ένα σήμα ότι η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει στις φιλοδοξίες της στο Χόλιγουντ και να επενδύσει περισσότερο στον ανταγωνιστικό χώρο ροής.

Αυτή τη στιγμή η Apple έχει ήδη πάνω από 1.500 υπαλλήλους στο Culver City και το LA, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού για Apple TV+, Apple Music και ορισμένες ομάδες AI και μηχανικής εκμάθησης. Η Apple είπε στο Variety ότι η νέα πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στις εθνικές λεωφόρους της Βενετίας και της Ουάσιγκτον.

Τον Απρίλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα ξοδέψει 430 δισεκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία 20.000 θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ τα επόμενα πέντε χρόνια και ότι η ομάδα του Culver City θα επεκταθεί σε περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους έως το 2026.

Η ώθηση στο αρχικό περιεχόμενο και την μετάδοση streaming ήταν  στοίχημα για την Apple, η οποία αντιμετωπίζει τεράστιους ανταγωνιστές από κατεστημένους φορείς όπως το Netflix, το Amazon Prime Video, το HBO Max, το Disney+ και το Hulu. Αν και η Apple έχει κερδίσει μερικές νίκες όπως το «Ted Lasso», η βιβλιοθήκη της είναι ακόμα πολύ μικρή σε σύγκριση με τους πίσω καταλόγους των ανταγωνιστών της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *