Η Microsoft εργάζεται σε μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή Notepad για Windows 11

Η Microsoft εργάζεται σε μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή Notepad για Windows 11

Τα Windows 11 άρχισαν να κυκλοφορούν πριν από σχεδόν μία εβδομάδα, αλλά είναι ως επί το πλείστον σε εξέλιξη. Παρόλο που έχουμε ήδη ενημερώσεις για ορισμένες εγγενείς εφαρμογές όπως το Paint, το ρολόι και οι φωτογραφίες, μάθαμε επίσης ότι η Microsoft πιθανότατα επανασχεδιάζει ορισμένες άλλες πτυχές, όπως η εμπειρία αναπαραγωγής πολυμέσων.

Τώρα, φαίνεται ότι ένας υπάλληλος της Microsoft διέρρευσε κατά λάθος την ανασχεδιασμένη εφαρμογή Notepad για Windows 11. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται μέσω του @FireCubeStudios που δημοσίευσε στιγμιότυπα οθόνης της ανανεωμένης διεπαφής χρήστη στο Twitter, όπως φαίνεται παρακάτω:

Τα αναπτυσσόμενα μενού στο Σημειωματάριο για τα Windows 11 φαίνεται να έχουν περιοριστεί σε μόνο Αρχείο, Επεξεργασία και Προβολή. Το αντίστοιχο των Windows 10 διαθέτει επίσης Μορφή και Βοήθεια. Φαίνεται ότι όλες οι επιλογές έχουν ενσωματωθεί σε αυτό το απλοποιημένο μενού. Το αναπτυσσόμενο μενού Επεξεργασία που είναι ορατό στο πρώτο στιγμιότυπο οθόνης περιέχει όλες τις επιλογές που υπάρχουν στα Windows 10. Οι στρογγυλεμένες γωνίες, οι οποίες αποτελούν βασικό σχεδιασμό στα Windows 11, είναι επίσης εμφανείς.

Image
Image

Το δεύτερο στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει τη σελίδα Ρυθμίσεις που έχει μερικές ενδιαφέρουσες διαμορφώσεις. Το πρώτο είναι θέμα εφαρμογής, το οποίο υποδεικνύει ότι η Microsoft ενδέχεται να προσφέρει ορισμένες επιλογές εξατομίκευσης για τα Windows 11. Το δεύτερο είναι μια επιλογή αλλαγής της εμπειρίας επεξεργασίας αρχείων. Αυτό υποδηλώνει ότι αντί για επανασχεδιασμό, το Σημειωματάριο μπορεί να έχει κάποιες τροποποιήσεις στο υπόβαθρο ως προς τον τρόπο με τον οποίο αποδίδεται επίσης το κείμενο, οπότε η Microsoft ενδέχεται να δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μεταβούν στην κλασική εμπειρία.

Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η νέα εφαρμογή Notepad δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τη Microsoft και είναι σαφώς υπό ενεργό ανάπτυξη. Αξίζει επίσης να θυμόμαστε ότι μερικές φορές, οι λειτουργίες δεν καταλήγουν ποτέ να αποστέλλονται στους καταναλωτές εντελώς, παρά τη φαινομενική χρησιμότητά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *