Τα teasers του Google Pixel 6 επιβεβαιώνουν πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας Android

Τα teasers του Google Pixel 6 επιβεβαιώνουν πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας Android

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την  εκδήλωση της Google στις 19 Οκτωβρίου για να μάθετε περισσότερα για το Pixel 6. Ο γνωστός διαρρέων Evan Blass έχει εντοπίσει teaser σελίδες στο Carphone Warehouse που ρίχνουν περισσότερο φως στα Pixel 6 και 6 Pro, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού τους. Σε επιβεβαίωση των φήμων του παρελθόντος, η Google υπόσχεται “τουλάχιστον” πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας-αυτό είναι μεγαλύτερο από τα τέσσερα χρόνια της Samsung και υποδηλώνει ότι το Pixel 6 σας θα έχει ενημερωμένη προστασία έως το 2026.

Τα teasers τείνουν να καλύπτουν επίσημα δημοσιευμένες λεπτομέρειες πέρα ​​από αυτό, αν και παρέχουν μερικές ακόμη λεπτομέρειες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Google ενδιαφέρεται για κόλπα κάμερας-το Magic Eraser εξαλείφει τους φωτοβολιστές, το Face Unblur διατηρεί τα θέματα σε εστίαση και μια εξαιρετικά ευρεία μπροστινή κάμερα βοηθά στις ομαδικές selfies. Το Pixel 6 θα έχει κύριο αισθητήρα 50MP (από 12MP) και εξαιρετικά ευρυγώνιο 12MP, ενώ το 6 Pro θα προσθέσει τηλεφακό 48MP στο μίγμα.

Οι σελίδες των προϊόντων υποδεικνύουν επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τις τελευταίες 24 ώρες “ακόμη και στο 5G”, με γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 30W και αντίστροφη φόρτιση μέσω του Battery Share. Υπάρχει επίσης ένα νέο “διπλά ισχυρότερο” Pixel Stand για ασύρματη φόρτιση. Τα 6,4 ιντσών Pixel 6 και 6,7 ιντσών 6 Pro θα προβάλλουν τόσο το Gorilla Glass Victus όσο και την αντοχή στη σκόνη και το νερό IP68, αν και θα πρέπει να ξεκινήσετε για το 6 Pro εάν θέλετε μια προσαρμοστική οθόνη 120Hz-θα έχετε για να «εγκατασταθείτε» για μια ομαλή οθόνη (πιθανώς 90Hz) στο μικρότερο μοντέλο.

Οι λίστες του Carphone δεν εμβαθύνουν πολύ στις προδιαγραφές. Ωστόσο, είναι προφανές ότι η Google είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει το Pixel 6 ως ναυαρχίδα όσον αφορά την υποστήριξη και όχι μόνο την απόδοση. Άλλοι προμηθευτές Android ενδέχεται να δυσκολεύονται να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους (συχνά συνδέονται με πολιτικές κατασκευαστών τσιπ όπως η Qualcomm), αλλά αυτό θα μπορούσε να σας δώσει τουλάχιστον μία επιλογή εάν θέλετε ενημερώσεις ασφαλείας παρόμοιες με το iPhone χωρίς να συνδέεστε με το οικοσύστημα της Apple.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *