Το Realme GT Neo2T επιβεβαιώθηκε, θα φτάσει στις 19 Οκτωβρίου

Το Realme GT Neo2T επιβεβαιώθηκε, θα φτάσει στις 19 Οκτωβρίου

Το Realme GT Neo2 παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο και μόλις τέσσερις εβδομάδες αργότερα θα δούμε μια συνέχεια. Ο κατασκευαστής smartphone σχεδίασε ένα λανσάρισμα στις 19 Οκτωβρίου, όταν θα αποκαλύψει το smartphone Realme GT Neo2T – μια νέα συσκευή, σχεδιασμένη σε συνεργασία με την εταιρεία ένδυσης δρόμου και αθλητικού εξοπλισμού Li -Ning.

Realme GT Neo2T confirmed, will arrive on October 19

Είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ένα νέο τηλέφωνο επειδή πολλές φήμες αποκάλυψαν ότι θα τροφοδοτείται από ένα chipset Dimensity 1200 – μια πλατφόρμα 6nm με οριακά ισχυρό επεξεργαστή, σε σύγκριση με το Snapdragon 870 στο Neo2.

Alleged Realme GT Neo2T back panel design

Ένας χρήστης δημοσίευσε  ότι ο πίσω σχεδιασμός θα μιμείται μητρική πλακέτα, ενώ ο Realme CMO έχει πει ότι η συνεργασία με τον Li Ning «θα είναι ένα σταυροδρόμι νέων διαδικασιών σχεδιασμού». Δεν έχουμε ιδέα τι θα σήμαινε αυτό όσον αφορά την πραγματική εμφάνιση, αλλά μια τέτοια συνεργασία είναι μεγάλη υπόθεση για τη Realme.

Ο Li Ning είναι πρώην γυμναστής με τρία χρυσά μετάλλια από τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984. Είναι πλέον ιδιοκτήτης μιας εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού που έχει υποστηρίξει σταρ του μπάσκετ όπως ο Shaquille O’Neal, ο Dwayne Wade και ο Jimmy Butler.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *