Ο παλιός σας φορτιστής ρολογιού Apple δεν είναι συμβατός με το σύστημα γρήγορης φόρτισης της Σειράς 7

Ο παλιός σας φορτιστής ρολογιού Apple δεν είναι συμβατός με το σύστημα γρήγορης φόρτισης της Σειράς 7

Εάν έχετε μερικούς παλιούς φορτιστές Apple Watch και σκέφτεστε να μπείτε στη σειρά για τη νέα Σειρά 7- η οποία είναι διαθέσιμη για παραγγελία από σήμερα – καλύτερα να το σκεφτείτε ξανά.

Μία από τις βελτιώσεις της Σειράς 7 φέτος είναι ο ταχύτερος χρόνος φόρτισης. Σύμφωνα με την Apple, η Σειρά 7 μπορεί να φορτιστεί 33% γρηγορότερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, φτάνοντας τη φόρτιση 80% σε περίπου 45 λεπτά. Για ανθρώπους που κρατούν το Apple Watch τους στο σπίτι και το χρησιμοποιούν μόνο για να πηγαίνουν στο γυμναστήριο, αυτά είναι καλά νέα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να συνειδητοποιήσετε ότι το ρολόι σας έχει χαμηλή μπαταρία όταν ετοιμάζεστε να βγείτε έξω.

Ωστόσο, η γρήγορη φόρτιση θα είναι διαθέσιμη μόνο για άτομα που χρησιμοποιούν τον νέο μαγνητικό φορτιστή USB-C της Apple με τη σειρά 7, η οποία είναι εξοπλισμένη με νέα αρχιτεκτονική φόρτισης. Μην ανησυχείτε, αυτό το καλώδιο περιλαμβάνεται στο κουτί, αλλά επειδή μοιάζει ακριβώς με τα παλαιότερα καλώδια, είναι σημαντικό να μπορείτε να τα ξεχωρίζετε για να έχετε τις ταχύτητες φόρτισης που περιμένετε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Σειρά 7 δεν θα φορτιστεί αν συνδεθεί σε παλαιότερο φορτιστή Apple Watch. Σημαίνει απλώς ότι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει γρήγορη φόρτιση. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο καλώδιο γρήγορης φόρτισης USB με παλιά μοντέλα Apple Watch, αλλά θα φορτίζουν στις κανονικές τους ταχύτητες. Για λόγους σύγκρισης, η Σειρά 6 μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μιάμιση ώρα.

Η Apple δεν θέλει να μπερδευτείτε, οπότε αποφασίστηκε να μην πωλεί πλέον τους παλιούς φορτιστές ρολογιών στον ιστότοπό της. Πωλεί τώρα μόνο γρήγορους φορτιστές για 29 $. Ωστόσο, οι   παλιοί φορτιστές Apple Watch εξακολουθούν να πωλούνται σε ιστότοπους τρίτων κατασκευαστών, όπως το Amazon. Δεν προκαλεί πανικό, φυσικά, αλλά είναι καλό να γνωρίζετε ότι χρειάζεστε έναν νέο γρήγορο φορτιστή για να επωφεληθείτε από όλες τις προσφορές της Σειράς 7 και ότι οι παλιοί φορτιστές σας δεν θα λειτουργούν όπως αναμενόταν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *