Το «Pixel Pass» είναι η φημολογούμενη απάντηση της Google  στο Apple One

Το «Pixel Pass» είναι η φημολογούμενη απάντηση της Google στο Apple One

H Google φαίνεται έτοιμη να ανακοινώσει ένα νέο πακέτο συνδρομών που ονομάζεται “Pixel Pass”, το οποίο θα συνδυάζει μια νέα συσκευή Pixel με εκτεταμένη εγγύηση και premium συνδρομές για πολλές υπηρεσίες της Google. Το μη επιβεβαιωμένο πακέτο έχει αναλυθεί σε μια διαρροή εικόνας που δημοσιεύτηκε από τον Brandon Lee. Δεν είναι σαφές πόσο θα κοστίζει το Pixel Pass, αλλά τα έγγραφα υποδηλώνουν ότι θα πωληθεί μέσω του Google Fi και του Google Store παράλληλα με την αγορά μιας συσκευής Pixel.

Όπως σημειώνει ο Lee, το Pixel Pass φαίνεται να συνδυάζει στοιχεία του προγράμματος αναβάθμισης iPhone της Apple (το οποίο προσφέρει iPhone μέσω μηνιαίων πληρωμών συνδρομής παράλληλα με εκτεταμένη εγγύηση) και το πακέτο συνδρομητικών υπηρεσιών Apple One. Το Pixel Pass θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος απλοποίησης της πρόσβασης σε όλες αυτές τις υπηρεσίες, καθώς και ηρεμίας μιας εκτεταμένης εγγύησης. Το Pixel Pass μπορεί επίσης να προσφέρει έκπτωση σε σύγκριση με την ατομική πληρωμή των υπηρεσιών, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει ένδειξη για το πόσο μπορεί να κοστίσει το Pixel Pass.

Από τα έγγραφα, φαίνεται ότι το Pixel Pass θα συνδυάζει έως και τέσσερις συνδρομές: YouTube Premium ή YouTube Music, Google One, Play Pass και Google Fi. Αυτές οι υπηρεσίες καλύπτουν ροή βίντεο και μουσικής, αποθήκευση στο cloud, πακέτο συνδρομών εφαρμογών και κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο Google Stadia, την υπηρεσία συνεχούς ροής παιχνιδιών του γίγαντα αναζήτησης.

Η διαρροή υποδηλώνει ότι η εκτεταμένη εγγύηση συσκευής θα λειτουργεί παρόμοια με τις υπάρχουσες υπηρεσίες της Google Προτιμώμενης φροντίδας ή προστασίας συσκευών , οι οποίες προσφέρουν προστασία από τυχαία και μηχανική βλάβη. Προς το παρόν, η προτιμώμενη φροντίδα είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Πουέρτο Ρίκο, ενώ η προστασία συσκευής προσφέρεται μόνο με την υπηρεσία Google Fi μόνο για τις ΗΠΑ. Αυτό υποδηλώνει ότι το Pixel Pass μπορεί να είναι μια επιλογή μόνο για τη Βόρεια Αμερική.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το ποια τηλέφωνα Pixel θα προσφέρεται το Pixel Pass. Αλλά δεδομένου ότι η εκδήλωση Pixel 6 έρχεται στις 19 Οκτωβρίου, φαίνεται πιθανό ότι το Pixel Pass θα εισαχθεί ως συνοδευτικό για το νέο κορυφαίο smartphone.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *