Η πιο πρόσφατη έκδοση του Windows Office Insider Beta διορθώνει σφάλμα υψηλής χρήσης CPU στο Excel και περισσότερα

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Windows Office Insider Beta διορθώνει σφάλμα υψηλής χρήσης CPU στο Excel και περισσότερα

H Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Office Insider Build 14530.20000 για το κανάλι Beta. Η νέα έκδοση φέρνει, ως συνήθως, αρκετές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών και των διορθώσεων σφαλμάτων. Ίσως το πιο σημαντικό σφάλμα που αντιμετωπίζεται με αυτήν την έκδοση είναι ένα πρόβλημα χρήσης CPU για το Excel χρησιμοποιώντας μια αναφορά κελιού σε έναν τύπο. Αυτή η επιδιόρθωση θα πρέπει να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τους χρήστες εκεί έξω που δεν διαθέτουν ισχυρά συστήματα με επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων. Ένα υψηλό σφάλμα χρήσης CPU σε τέτοια συστήματα μπορεί να οδηγήσει σε ένα σύστημα που δεν ανταποκρίνεται συνολικά, εμποδίζοντας την εργασία.

Μια νέα δυνατότητα προσθήκης φωτογραφιών για τα προφίλ σας στο Outlook έχει επίσης προστεθεί με αυτήν τη δημιουργία. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις παρακάτω αλλαγές:

Outlook

  • Ενημερώστε τη φωτογραφία σας χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο στην κάρτα επαφής
    • Προσθέσαμε έναν νέο τρόπο ενημέρωσης της φωτογραφίας σας στο Outlook. Τώρα, όταν ανοίγετε τη δική σας κάρτα επαφής, εμφανίζεται ένας νέος σύνδεσμος κάτω από το όνομα και τον τίτλο σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση της φωτογραφίας σας για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα όπου μπορείτε να αλλάξετε τη φωτογραφία που σχετίζεται με το προφίλ σας στο Outlook.

Excel

  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα όπου η χρήση μιας αναφοράς κελιού σε έναν τύπο προκάλεσε στους χρήστες υψηλή χρήση CPU.

Word

  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα όπου η εφαρμογή θα σταματούσε να ανταποκρίνεται όταν ο χρήστης επιλέξει Αρχείο> Αποθήκευση ως.
  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα όπου η εφαρμογή θα έκλεινε απροσδόκητα όταν ο χρήστης έκανε κλικ στο κείμενο σχολίου, ενώ υπαγόρευε μια απάντηση σε αυτό το σχόλιο.
  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα όπου η αναπαραγωγή ανάγνωσης μεταβαίνει μερικές φορές σε μια τυχαία τοποθεσία στο έγγραφο.

PowerPoint

  • Διορθώσαμε ένα ζήτημα που σχετίζεται με την αναδιάταξη στοιχείων λίστας με κουκκίδες χρησιμοποιώντας τη μεταφορά και απόθεση.

Office Suite

  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα όπου μια ενημέρωση θα σταματούσε να ανταποκρίνεται. Η ενημέρωση θα ανοίξει το Κέντρο λογισμικού όπως αναμενόταν. θα ξεκινούσε τη φάση “λήψη και εφαρμογή”, αλλά στη συνέχεια θα σταματούσε να αποκρίνεται και θα εμφανιστεί ένα σφάλμα: 0x87d00668 (“Η ενημέρωση λογισμικού εξακολουθεί να εντοπίζεται ως ενεργή μετά την εφαρμογή”).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *