Τα τηλέφωνα Samsung Galaxy S22 είναι πιστοποιημένα με ενσύρματη φόρτιση 25W

Τα τηλέφωνα Samsung Galaxy S22 είναι πιστοποιημένα με ενσύρματη φόρτιση 25W

Η Samsung έχει πιστοποιήσει τις κινεζικές παραλλαγές των smartphone Galaxy S22 σε 3C και οι λίστες αποκαλύπτουν ότι κανένα από αυτά δεν θα υποστηρίζει ενσύρματη γρήγορη φόρτιση άνω των 25W. Αυτό είναι σωστό – κανένας από αυτούς δεν θα λάβει το πρότυπο 45W, ούτε καν το S22 Ultra, παρά τα όσα δείχνουν οι προηγούμενες φήμες.

Μια πιθανή εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι αυτό ισχύει μόνο για τις μονάδες που τροφοδοτούνται από την Qualcomm-το S22 Ultra με Exynos 2200 και προσαρμοσμένη GPU της AMD θα είναι το μόνο με τις γρήγορες ταχύτητες, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει στην Κίνα, οπότε δεν ήταν μέρος της αίτησης πιστοποίησης.

Samsung Galaxy S22 series on 3C (aka CCC)

Τα SM-S9010, SM-S9060 και SM-S9080 είναι αντίστοιχα τα Galaxy S22, Galaxy S22+και Galaxy S22 Ultra, με τον τελευταίο χαρακτήρα να είναι 0 σημαίνει ότι πρόκειται για μονάδες, που προορίζονται για την κινεζική αγορά. Όλοι τους θα χρησιμοποιήσουν τον προσαρμογέα Samsung EP-TA800 25W που αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου της Samsung από την παρουσίαση του Galaxy Note10 τον Αύγουστο του 2019.διατηρήσει τη

Εάν η Samsung διατηρήσει την φόρτιση στα 25W για άλλη μια γενιά, κινδυνεύει να μείνει πολύ πίσω από τους ανταγωνιστές Android, οι οποίοι προσφέρουν κανονικά δύο έως τρεις φορές τις ταχύτητες φόρτισης και μερικές φτάνουν ακόμη και στα 125W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *