Ένα νέο τηλέφωνο της Sony Xperia θα ανακοινωθεί στις 26 Οκτωβρίου

Ένα νέο τηλέφωνο της Sony Xperia θα ανακοινωθεί στις 26 Οκτωβρίου

Το τμήμα των κινητών της Sony ήταν αρκετά ήσυχο, δεδομένου ότι ξεκίνησε το Xperia 1 III στα τέλη Αυγούστου – τελικά πήρε χρόνο για να κάνει το Xperia 5 III διαθέσιμο στα καταστήματα και ήσυχα παρουσίασε ένα Xperia 10 III Lite στην Ιαπωνία. Τώρα όμως υπάρχει ένα εκπληκτικό σημάδι δραστηριότητας.

Υπάρχει μια νέα ανακοίνωση προϊόντος Xperia που έχει οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου, δηλαδή την Τρίτη σε δύο εβδομάδες από τώρα. Τι θα ανακοινώσει η Sony; Ένα τηλέφωνο σαφώς, η επωνυμία Xperia είναι μπροστά και στο κέντρο.

Αλλά είναι πολύ νωρίς για τα τηλέφωνα Mark IV, η Qualcomm δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το νέο chipset Snapdragon ακόμα. Επιπλέον, η σειρά Mark III μόλις πρόσφατα έφτασε στην αγορά. Τότε;  Είναι πιθανό, αλλά όπως αποδεικνύεται από τη μέτρια αποκάλυψη του 10 III Lite, οι συσκευές μεσαίας κατηγορίας δεν είναι ακριβώς αιτία για ένα μεγάλο, λαμπερό γεγονός.

Sony Xperia has an exciting product announcement scheduled for October 26

Το Sony Xperia έχει προγραμματίσει μια συναρπαστική ανακοίνωση προϊόντος για τις 26 Οκτωβρίου.

 Εξετάσαμε τις προηγούμενες αναφορές σχετικά με το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της Sony, αλλά δεν υπάρχουν φήμες για επερχόμενα τηλέφωνα. Η εταιρεία είναι απασχολημένη με το PlayStation, τα ακουστικά, τις κάμερες χωρίς καθρέφτη κ.λπ., αλλά δεν υπάρχει τίποτα για ένα νέο τηλέφωνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *