Το OnePlus πειράζει περισσότερες δυνατότητες Buds Z2

Το OnePlus πειράζει περισσότερες δυνατότητες Buds Z2

Την περασμένη εβδομάδα, η OnePlus επιβεβαίωσε ότι τα ακουστικά Buds Z2 TWS, που θα φτάσουν στις 13 Οκτωβρίου, θα διαθέτουν ενεργή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, η οποία θα μειώσει τον θόρυβο έως και 40dB. Τώρα, μόλις μία ημέρα πριν από την ανακοίνωση, το OnePlus αποκαλύπτει περισσότερα χαρακτηριστικά του Buds Z2, περιγράφοντας τις αναβαθμίσεις που φέρνουν σε σχέση με τα Buds Z πρώτης γενιάς.

Το Buds Z2 θα έχει καθυστέρηση ήχου 94ms, ένα βήμα παραπάνω από την καθυστέρηση των 103ms στα Buds Ζ. Θα υποστηρίζουν Bluetooth 5.2 για συνδεσιμότητα και θα έχουν τρία μικρόφωνα σε κάθε μπουμπούκι για ακύρωση θορύβου.

Σε αντίθεση με τα αρχικά Buds Z, τα οποία συνοδεύονταν από προγράμματα οδήγησης 10mm, το Z2 θα διαθέτει οδηγούς 11mm, με τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας να αυξάνεται από 20 ώρες σε 38 ώρες. Επιπλέον, το Buds Z2 θα έχει λειτουργία διαφάνειας, η οποία δεν ήταν παρούσα στο Buds Z.

OnePlus Buds Z2
OnePlus Buds Z2
OnePlus Buds Z2
OnePlus Buds Z2

Το OnePlus Buds Z2 θα προσφέρεται σε δύο χρώματα – μαύρο και άσπρο. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την τιμή του Z2, αλλά επιβεβαίωσε ότι τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελίες στην Κίνα από τις 13 Οκτωβρίου μέσω των JD.com και Suning.com, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις 19 Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *