Το Samsung W22 5G ανακοινώθηκε επίσημα στην Κίνα

Το Samsung W22 5G ανακοινώθηκε επίσημα στην Κίνα

Η σειρά W της Samsung δεν τα κατάφερε βγεί ποτέ έξω από την Κίνα, αφού αυτά ήταν τηλέφωνα με αδιάβροχα τηλέφωνα με αριθμητικά πληκτρολόγια. Το νεότερο Samsung W22 5G είναι μια προσαρμοσμένη έκδοση του Galaxy Z Fold3 5G που προορίζεται για κινέζικο κοινό. Σε συνεργασία με την China Telecom, η Samsung δημιούργησε μια υψηλή έκδοση του Z Fold3 με 16 GB+256 GB για 16.999 CNY (6 2.645 ~).

Samsung W22 5G officially announced in China

Στα διαφημιστικά υλικά, η Samsung υπερηφανεύεται για τη δεξιοτεχνία και τον κομψό σχεδιασμό του W22 5G. Διαθέτει επίσης χρυσή ράχη με υφή στο φινίρισμα Phantom Black. Το λογότυπο “Heart to the World” στο ίδιο χρυσό χρώμα με τη σπονδυλική στήλη.

Samsung W22 5G officially announced in China

Το «Heart to the world» καταδεικνύει την πνευματική σφαίρα και την ανοχή του να βοηθάς τον κόσμο. Το δυναμικό φως και η σκιά του κοντινού πλάι χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια μεγαλοπρεπή και υψηλού επιπέδου υφή και το μεταβαλλόμενο λογότυπο “Heart of the World” έχει τρισδιάστατα και λαμπρά οπτικά εφέ υπό διαφορετικές γωνίες, αναδεικνύοντας τη βαθιά συσσώρευση του μάρκα.

Στα χαρτιά, το W22 5G είναι πανομοιότυπο με το Galaxy Z Fold3 5G που είναι ήδη στην αγορά, με υποστήριξη S Pen. Τα κινεζικά smartphones δεν περιλαμβάνουν τις Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας Google και έρχονται προφορτωμένα με εφαρμογές για συγκεκριμένες περιοχές. Δεν θα ήταν φρόνιμο να εισαγάγετε το W22 5G για χρήση στις δυτικές αγορές, καθώς οι ζώνες κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι ασύμβατες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *