Η Apple προσφέρει δωρεάν επισκευή του AirPods Pro με προβλήματα ποιότητας ήχου για άλλη μια χρονιά

Η Apple προσφέρει δωρεάν επισκευή του AirPods Pro με προβλήματα ποιότητας ήχου για άλλη μια χρονιά

Τα AirPods της Apple  δημιούργησαν θόρυβο από δύο χρόνια, καθώς μερικές από τις παρτίδες εμφάνισαν στη συνέχεια ανορθόδοξο θόρυβο κατά την ακρόαση και δυσάρεστους τριγμούς.

Ενώ η Apple δεν είπε πολλά για τα θέματα, πριν από περίπου ένα χρόνο ξεκίνησε ένα πρόγραμμα επισκευής και αντικατάστασης εκτός εγγύησης για εκείνους τους ιδιοκτήτες που αντιμετώπισαν ενοχλητικά προβλήματα ήχου κατά την τακτική χρήση του AirPods Pro.

Το πρόγραμμα επισκευής έπρεπε να τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά αυτή την εβδομάδα η Apple θα παραταθεί μόνο για ένα ακόμη αντί να του επιτρέπει να λήξει, αναφέροντας ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εμφανίζονται με AirPods Pro αγόρασε πριν από τον Οκτώβριο 2020 και έχει τα ακόλουθα προβλήματα:

Η Apple έχει διαπίστωσε ότι ένα μικρό ποσοστό του AirPods Pro ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα ήχου. Οι επηρεαζόμενες μονάδες κατασκευάστηκαν πριν από τον Οκτώβριο του 2020.

Ένα επηρεασμένο AirPods Pro ενδέχεται να παρουσιάσει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συμπεριφορές:

  • Σκασίματα ή στατικοί ήχοι που αυξάνονται σε δυνατά περιβάλλοντα, με άσκηση ή όταν μιλάτε στο τηλέφωνο 
  • Η ενεργή ακύρωση θορύβου δεν λειτουργεί όπως αναμενόταν, όπως απώλεια ήχου μπάσων ή αύξηση των ήχων στο παρασκήνιο, όπως θόρυβος από το δρόμο ή το αεροπλάνο 
  • Η Apple ή ένας εξουσιοδοτημένος πάροχος υπηρεσιών της Apple θα εξυπηρετεί το επηρεασμένο AirPods Pro (αριστερά, δεξιά ή και τα δύο), δωρεάν.

Οι μονάδες από τις επηρεαζόμενες παρτίδες θα διορθωθούν ή θα αντικατασταθούν δωρεάν όπως η Apple, όπως και πριν, αλλά τώρα “το πρόγραμμα καλύπτει τα επηρεασμένα AirPods Pro για 3 χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της μονάδας“, λέει η Apple, αντί για τα δύο πρώτα μόλις έληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *