Το Honor 50 Lite έρχεται στην Ευρώπη, μοιάζει ακριβώς με το nova 8i της Huawei

Το Honor 50 Lite έρχεται στην Ευρώπη, μοιάζει ακριβώς με το nova 8i της Huawei

Τον Ιούνιο, είδαμε το ντεμπούτο των τηλεφώνων της σειράς Honor 50 στην Κίνα. Αυτά αποτελούνται από τα Honor 50 Pro, Honor 50 και Honor 50 SE με την απλή έκδοση να  αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 26 Οκτωβρίου με τις Υπηρεσίες Google Mobile να βρίσκονται σε εξέλιξη. Τώρα το WinFuture αναφέρει ένα τηλέφωνο Honor 50 Lite το οποίο αναμένεται επίσης να κάνει ντεμπούτο στη Γηραιά Ήπειρο μέχρι το τέλος του μήνα.

Μόνο η εμφάνιση σας λέει ότι πρόκειται για ένα Huawei nova 8i νέο και το φύλλο προδιαγραφών που διέρρευσε από τη “νέα” συσκευή το επιβεβαιώνει. Αυτό εγείρει επίσης το ερώτημα πόσο ανεξάρτητο είναι το Honor από την Huawei, δεδομένης της ίδιας κατασκευής και προδιαγραφών των δύο συσκευών.

Το Honor 50 Lite θα φέρει οθόνη LCD 6,67 ιντσών με ανάλυση FHD+ και διακοπή σε σχήμα χαπιού για την selfie κάμερα 16MP. Το πίσω μέρος φέρει έναν κυκλικό δακτύλιο κάμερας με κύρια βολή 64MP δίπλα σε ένα ultrawide snapper 8MP και δύο μονάδες 2MP για μακρο φωτογραφία και δεδομένα βάθους.

Το Snapdragon 662 SoC της Qualcomm βρίσκεται στο τιμόνι με τη βοήθεια 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Το τηλέφωνο αναμένεται να εκκινήσει το Android 11 με Magic UI 5.0 στην κορυφή, ενώ υπάρχει και η υπηρεσία Google Mobile.

Το Honor 50 Lire λέγεται ότι θα κοστίσει περίπου 300 € (50 € λιγότερο από το nova 8i) όταν κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα. Θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και μπλε χρώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *