Το Samsung Galaxy S21 FE φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιανουαρίου

Το Samsung Galaxy S21 FE φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιανουαρίου

Η Samsung εξέπληξε τους πάντες ανακοινώνοντας μια εκδήλωση «Unpacked part 2» για τις 20 Οκτωβρίου, προσθέτοντας τη δική της συμβολή σε αυτό που είχε ήδη διαμορφωθεί ως μια αρκετά μεγάλη εβδομάδα όσον αφορά τις τεχνολογικές ανακοινώσεις – τι γίνεται με την Apple και την Google που επίσης φιλοξενούν πράγματα τότε.

Κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι η Samsung σχεδίαζε να κάνει επιτέλους το Galaxy S21 FE επίσημο, ένα τηλέφωνο που έχει διαρρεύσει και φημολογείται ότι έχει καθυστερήσει πολλές φορές λόγω της έλλειψης τσιπ. Λοιπόν, αν περιμένατε ότι το S21 FE θα είναι το αστέρι της εκπομπής της επόμενης εβδομάδας, θα κάνατε λάθος, σύμφωνα με πολλές πηγές που επιβεβαιώνουν όλα τα tweets του άλλου σήμερα.

Η μαζική παραγωγή για το Galaxy S21 FE προφανώς ωθήθηκε να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, οπότε η Samsung προφανώς δεν μπορεί να ανακοινώσει ένα τηλέφωνο που δεν σχεδιάζει καν να παράγει για μερικούς μήνες. Αντ ‘αυτού, όλες οι πηγές έχουν συγκλίνει τον Ιανουάριο που είναι ο μήνας της αποκάλυψης, με μία από αυτές να αναφέρει ακόμη και μια συγκεκριμένη ημερομηνία: σημειώστε τα ημερολόγιά σας για τις 11 Ιανουαρίου, κυρίες και κύριοι.

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι σχεδιάζει να παρουσιάσει η εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας. Επίσης, εάν το Galaxy S21 FE ξεκινήσει τον Ιανουάριο, ίσως μια παλαιότερη φήμη που λέει ότι η ανακοίνωση της οικογένειας Galaxy S22 θα οδηγηθεί τον Φεβρουάριο για να μην αφαιρέσει αμέσως τα φώτα της δημοσιότητας από το S21 FE, μπορεί να έχει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση από ό, τι πριν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *