Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Xbox Series X Mini Fridge στις 19 Οκτωβρίου

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Xbox Series X Mini Fridge στις 19 Οκτωβρίου

Όπως υποσχέθηκε, η Microsoft θα ξεκινήσει την αποστολή του Xbox Series X Mini Fridge του εγκαίρως για τις διακοπές. Η εταιρεία είπε ότι το Fridge κοστίζει 100 $ και οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 19 Οκτωβρίου. Θα αποσταλεί τον Δεκέμβριο.

Η έκδοση Mini Fridge έχει τις ρίζες του σε μια εικόνα που τουίταρε το Xbox για να δείξει την κλίμακα του Xbox Series X έναντι μιας πλήρους μεγέθους έκδοση . Η Microsoft στην πραγματικότητα έφτιαξε ένα Fridge έξι ποδιών πέρυσι για να προωθήσει την κυκλοφορία της κονσόλας. Τώρα, μετά από μια μάχη στο Twitter για τη νίκη των επωνυμιών, μια μίνι έκδοση του Fridge είναι κάτι που πραγματικά θα μπορείτε να αγοράσετε.

Η Microsoft συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή εμπορευμάτων Ukonic! στο μίνι Fridge, το οποίο διαθέτει LED και σχέδιο για να ταιριάζει με το Xbox Series X. Η μικρή συσκευή μπορεί να χωρέσει έως και 12 κουτιά με το αγαπημένο σας ενεργειακό ποτό ή άλλο ποτό. Υπάρχει χώρος στα ράφια της πόρτας για σνακ επίσης. Περιλαμβάνεται προσαρμογέας ρεύματος DC και υπάρχει μια θύρα USB, η οποία θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για την επαναφόρτιση του ασύρματου ελεγκτή Xbox.

Το μίνι Fridge  θα είναι διαθέσιμο μέσω του Target στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να το αγοράσουν από το Game για 90 £. Το Fridge θα αποσταλεί επίσης στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Πολωνία στην αρχή. Η Microsoft σχεδιάζει να φέρει το Xbox Mini Fridge σε περισσότερες αγορές το επόμενο έτος, αν και πού και πότε εξαρτάται από τις κανονιστικές εγκρίσεις και περιορισμούς σε κάθε χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *