Το Dragon Age 4 θα είναι αποκλειστικά για τις παιχνιδομηχανές της επόμενης γενιάς

Το Dragon Age 4 θα είναι αποκλειστικά για τις παιχνιδομηχανές της επόμενης γενιάς

Εάν οι παίκτες θέλουν να δοκιμάσουν την επόμενη είσοδο στο franchise Dragon Age στην κονσόλα, θα πρέπει να πάρουν στα χέρια τους ένα PS5 ή Xbox Series X/S. Σύμφωνα με έκθεση του Jeff Grubb της VentureBeat, Dragon Age 4 θα είναι ένας τίτλος μόνο επόμενης γενιάς, χαρακτηρίζοντάς τον ως μία από τις λίγες μεγάλες κυκλοφορίες τρίτων που θα εγκαταλείψουν εντελώς το PS4 και το Xbox One.

Ενώ ο Grubb ισχυρίζεται ότι έχει επιβεβαιώσει ανεξάρτητα ότι η EA σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Dragon Age 4 αποκλειστικά σε υλικό επόμενης γενιάς, περαιτέρω απόδειξη του ισχυρισμού προέρχεται από το προφίλ LinkedIn για τον πρώην πρωταγωνιστή του παιχνιδιού. Το προφίλ, το οποίο ανήκει στον Ντάνιελ Νόρντλαντερ, δείχνει ότι δούλεψε στον επερχόμενο τίτλο Dragon Age, τον οποίο αναφέρει ως κυκλοφορία σε υλικό νέας γενιάς μόνο καθώς και σε PC.

Ωστόσο, είναι απολύτως πιθανό οι πληροφορίες του Nordlander να είναι παρωχημένες. Σύμφωνα με το προφίλ του, σταμάτησε να εργάζεται στο Dragon Age 4 τον Οκτώβριο του 2020. Από τότε, είναι απολύτως πιθανό ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει κονσόλες τελευταίας γενιάς.

Ενώ το υλικό της τελευταίας γενιάς γερνά κάπως, οι προγραμματιστές εξακολουθούν να ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τους παίκτες που παραμένουν στο PS4 ή το Xbox One. Ούτε μπορούν να κατηγορηθούν, αφού η παραλαβή ενός PS5 ή Xbox Series X/S εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία που φαινομενικά δεν έχει τέλος. Όσο είναι δύσκολο να παραλάβετε νέο υλικό, οι προγραμματιστές πιθανότατα θα συνεχίσουν να δίνουν έμφαση στις κυκλοφορίες γενικής γενιάς για τους τίτλους τους. Συγκεκριμένα, το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει ως τίτλος cross-gen, αν και οι παίκτες στις κονσόλες τελευταίας γενιάς δεν θα έχουν πρόσβαση σε ορισμένες από τις δυνατότητες που θα έχουν οι αντίστοιχες γενιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *