Η διαρροή Samsung Galaxy S22 και S22+ υποδηλώνει ευρύτερες οθόνες χωρίς σχεδόν πλαίσια

Η διαρροή Samsung Galaxy S22 και S22+ υποδηλώνει ευρύτερες οθόνες χωρίς σχεδόν πλαίσια

Η οικογένεια Galaxy S22 είναι αναμφίβολα στον ορίζοντα, αν και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυκλοφορία έχει πλέον αναβληθεί, υπέρ μιας ταχύτερης κυκλοφορίας του ληξιπρόθεσμου Galaxy S21 FE τον Ιανουάριο. Εν τω μεταξύ, οι διαρροές συνέχισαν να εισρέουν, αν και ως επί το πλείστον μη επίσημες εκδόσεις, με βάση τις πρώτες πληροφορίες. Μια νέα διαρροή, χάρη στην αξιόπιστη πηγή Iceiverse, ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει τον εμπρόσθιο σχεδιασμό των επερχόμενων Galaxy S22 και S22+.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για γυάλινες μονάδες οθόνης, αλλά για προστατευτικά από σκληρυμένο γυαλί, που προορίζονται για τα επερχόμενα τηλέφωνα. Ένας αρκετά τυπικός τρόπος για να λάβετε πρώιμες διαρροές συσκευών, καθώς οι κύριες θήκες και άλλοι κατασκευαστές αξεσουάρ τείνουν να λαμβάνουν από νωρίς συνολικές διαστάσεις και διάταξη για smartphone.

Φαίνεται ότι η γενιά S22 θα είναι λίγο πιο φαρδιά και λιγότερο «κοκαλιάρικη και ψηλή» από την τρέχουσα S21. Οι άκρες φαίνονται ελαφρώς πιο στρογγυλές. Τα πλαίσια είναι ελάχιστα τριγύρω και φαίνονται συμμετρικά από όλες τις πλευρές. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα προστατευτικά οθόνης μπορεί μερικές φορές να ξεγελάσουν όσον αφορά τις αναλογίες των πλαισίων.

Για να ανακεφαλαιώσουμε μερικές παλαιότερες φήμες για το S22, και τα τρία μοντέλα είναι πιθανό να διαθέτουν μια συμβατική selfie με διάτρηση και όχι μια κάτω οθόνη, με 6,1 ιντσών οθόνη στον κανονικό S22 και 6,6 ιντσών στο S22+. Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για τη διαγώνιο του S22 Ultra. Μιλώντας για κάμερες, τα S22 και S22+ είναι πιθανό να αποκτήσουν μια αναβαθμισμένη κύρια  κάμερα ISOCELL GN5 της Samsung — έναν αισθητήρα 50MP με αυτόματη εστίαση και μεγάλη εικονοστοιχεία 1.0 μm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *