Υπάρχει τώρα μια επίσημη καρέκλα παιχνιδιών «Minecraft»

Υπάρχει τώρα μια επίσημη καρέκλα παιχνιδιών «Minecraft»

Οι θεματικές καρέκλες παιχνιδιών δεν είναι εντελώς νέες, αλλά αυτό το παράδειγμα είναι μάλλον ασυνήθιστο.  Η Microsoft και η Mojang έχουν συνεργαστεί με το Secretlab σε μια Minecraft καρέκλα. Το Minecraft Edition Titan Evo 2022 περιλαμβάνει τα υποχρεωτικά λογότυπα παιχνιδιών, αλλά είναι επίσης φανερό ότι κάθεστε σε ένα από τα διαβόητα Creepers του παιχνιδιού. Αυτό ακούγεται περισσότερο από λίγο … ανατριχιαστικό, αλλά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε αν κάνετε ζωντανή μετάδοση του Minecraft ή θέλετε να διαφημίσετε την αγάπη σας για τον κλασικό δημιουργικό τίτλο.

Αυτή είναι η πρώτη ειδική καρέκλα του Secretlab που χρησιμοποιεί το ύφασμα SoftWeave Plus της εταιρείας, το οποίο υπόσχεται να συνδυάσει την αντοχή με την άνεση.Ίσως να μην χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ για χυμούς ή δάκρυα που καταστρέφουν τον θρόνο παιχνιδιών σας.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε την Minecraft καρέκλα παιχνιδιών σήμερα ξεκινώντας από 549 $ για μικρές και κανονικές εκδόσεις και 599 $ για XL. Αυτό είναι πολλά για να ξοδέψετε σε οποιαδήποτε καρέκλα, ειδικά σε μια ειδική έκδοση-ίσως να θέλετε να είστε σίγουροι ότι η αγάπη σας για το παιχνίδι είναι κάτι περισσότερο από μια βραχυπρόθεσμη πτώση. Αν είναι, όμως, τα έξοδα μπορεί να αξίζουν τον κόπο για να βελτιώσετε την άνεση (και ελπίζουμε τη στάση σας) για αυτές τις μακρές συνεδρίες οικοδόμησης κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *