Η Apple φέρνει το MagSafe 3 στο νέο MacBook Pro

Η Apple φέρνει το MagSafe 3 στο νέο MacBook Pro

H Apple εγκατέλειψε το MagSafe πριν από πέντε χρόνια όταν πέρασε στη φόρτιση USB-C στους νέους φορητούς υπολογιστές της, αλλά το MagSafe 3 φέρνει τη γνωστή υποδοχή γρήγορης απελευθέρωσης πίσω σε αυτήν την τελευταία σειρά φορητών υπολογιστών MacBook Pro.

Apple MacBook Pro ports (MagSafe 3, HDMI, SDXC, Thunderbolt 4 and headphone jack)

Εκτός από τα τσιπ M1 Pro και M1 Max, οι νέοι υπολογιστές 14 ιντσών και 16 ιντσών απαλλάσσουν από το μισητό Touch Bar υπέρ των φυσικών κλειδιών και επαναφέρουν τις πρόσθετες θύρες (HDMI , SDXC) που αγαπούν οι  χρήστες. Μια λιγότερο οικεία προσθήκη είναι η νέα εγκοπή πάνω από αυτές τις οθόνες Mini LED 120Hz.

Αλλά για τους αδέξιους ανθρώπους με καλωδιακά γραφεία, η επιστροφή του MagSafe-αυτό που είδαμε στα iPhone δεν είναι το ίδιο-μπορεί να είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό. Σύμφωνα με την Apple, το νέο MacBook Pros μπορεί ακόμα να φορτιστεί μέσω USB-C Thunderbolt, αλλά το ενημερωμένο βύσμα MagSafe 3 προσφέρει περισσότερη ισχύ από πριν. Χωρίς να παρέχει λεπτομερείς προδιαγραφές, η Apple λέει ότι με γρήγορη φόρτιση, το MacBook Pro μπορεί να φορτίσει έως και 50 τοις εκατό σε μόλις 30 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *