Το Facebook θα προσλάβει 10.000 άτομα από την ΕΕ για την κατασκευή του Metaverse

Το Facebook θα προσλάβει 10.000 άτομα από την ΕΕ για την κατασκευή του Metaverse

To Facebook ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 10.000 εργαζόμενους από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να βοηθήσει στην κατασκευή της πλατφόρμας εικονικής πραγματικότητας Metaverse τα επόμενα χρόνια. Ο αντιπρόεδρος των παγκόσμιων υποθέσεων της εταιρείας Nick Clegg και ο αντιπρόεδρος της Central Products Javier Olivan δήλωσαν ότι αυτή η απόφαση ήταν μια ψήφος εμπιστοσύνης για τη δύναμη της ευρωπαϊκής βιομηχανίας τεχνολογίας και τα πιθανά ευρωπαϊκά ταλέντα τεχνολογίας.

Αν δεν ενημερώνεστε για τις ανακοινώσεις που έρχονται από το Facebook, η εταιρεία δήλωσε ότι θέλει να χτίσει έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας που ονομάζεται Metaverse, όπου οι άνθρωποι μπορούν να φορούν τα ακουστικά τους και να ενώνονται για να δημιουργήσουν, να ψωνίσουν, να μάθουν, να παίξουν, να εργαστούν ή απλά παρέα με φίλους. Η εταιρεία βλέπει αυτόν τον χώρο να έχει μια πιο οργανική αίσθηση καθώς μιμείται τις αλληλεπιδράσεις της πραγματικής ζωής σε σύγκριση με το τρέχον παράδειγμα όπου οι άνθρωποι κοιτούν ένα λαμπερό ορθογώνιο.

Οι λόγοι του Facebook για την επιλογή της ΕΕ για την εύρεση ταλέντου στο Metaverse είναι πολύπλευροι. Είπε ότι η ΕΕ διαθέτει μεγάλη καταναλωτική αγορά, πανεπιστήμια πρώτης κατηγορίας και ταλέντα κορυφαίας ποιότητας. Ανέφερε επίσης ότι οι ευρωπαϊκές εταιρείες βρίσκονται σε εξέλιξη σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής εμβολίων και των τραπεζών. Επιπλέον, πρότεινε ότι το μπλοκ είναι μελλοντικό, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι η Σουηδία πρόκειται να γίνει η πρώτη κοινωνία χωρίς μετρητά στον κόσμο το 2023.

Η εταιρεία αναμφίβολα θα ελπίζει ότι το ευρύ φάσμα ταλέντων εκτός από τη μεγάλη καταναλωτική βάση θα κάνουν την ΕΕ το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει το Metaverse.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *