Το Poco F3 λαμβάνει MIUI 12.5 Ενισχυμένη ενημέρωση στην Ευρώπη

Το Poco F3 λαμβάνει MIUI 12.5 Ενισχυμένη ενημέρωση στην Ευρώπη

Οι μονάδες  Poco F3 που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά αρχίζουν επιτέλους να κυκλοφορούν μια νέα ενημέρωση λογισμικού, την οποία η Xiaomi αποκαλεί MIUI 12.5 Enhanced version/edition. Αυτή είναι μια από αυτές τις τεράστιες ενημερώσεις που δεν προκαλεί αίσθηση λόγω των μεγάλων νέων λειτουργιών που αντιμετωπίζουν οι χρήστες, αλλά το θέμα είναι ότι βελτιώνει πολύ την αίσθηση της χρήσης μιας συσκευής.

Για τις μονάδες Poco F3 στην Ευρώπη, το MIUI 12.5 Enhanced έρχεται ως έκδοση 12.5.6.0 (RKHEUXM). Είναι μια λήψη 466MB που προέρχεται από την προηγούμενη έκδοση και μετά την εγκατάστασή της θα βρίσκεστε στο επίπεδο ενημέρωσης ασφαλείας της 1ης Αυγούστου 2021.

  Η κύρια φιλοσοφία πίσω από το MIUI 12.5 Enhanced αποτελείται από τέσσερα μέρη. “Ταχεία απόδοση” με καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, “εστιασμένη απόδοση” με νέους αλγόριθμους που κατανέμουν δυναμικά τους πόρους του συστήματος με βάση τη χρήση, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία, “ψεκασμένη μνήμη” που είναι ένας εξαιρετικά λεπτός μηχανισμός διαχείρισης μνήμης για πιο αποτελεσματική χρήση της μνήμης RAM και ” μηχανισμοί αποθήκευσης υγρών “μηχανισμοί που” θα διατηρήσουν το σύστημά σας ζωντανό και ανταποκρινόμενο όσο περνάει ο καιρός “.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, υπάρχουν πολλές βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις στο παρασκήνιο, αλλά λαμβάνετε επίσης μια σειρά διορθώσεων σφαλμάτων. Βασικά, αυτή η βελτιωμένη έκδοση δεν υποτίθεται ότι εισάγει νέα χαρακτηριστικά, αλλά κάνει αυτά που έχετε ήδη λειτουργήσει πολύ καλύτερα – ομαλότερα και (ελπίζω) χωρίς σφάλματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *