Οι συνδρομητές Xbox Game Pass για PC κερδίζουν επιτέλους Outriders

Οι συνδρομητές Xbox Game Pass για PC κερδίζουν επιτέλους Outriders

Το συνεργατικό παιχνίδι δράσης Square Enix Outriders που κυκλοφόρησε από το τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, και ταυτόχρονα, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass σε κονσόλες Xbox και cloud έπρεπε να μπουν με όλους τους άλλους χωρίς προσθήκη κόστος. Ενώ η παραλλαγή PC της συνδρομής έμεινε πίσω τότε, είναι τελικά έτοιμο να πάρει το παιχνίδι αύριο.

Aποκαλύφθηκε σήμερα μέσω ενός ιστολογίου Xbox και μιας ανακοίνωσης που ορίζει την κυκλοφορία του παιχνιδιού Xbox Game Pass για PC και Microsoft Store για αύριο, 19 Οκτωβρίου. Η αποθήκευση μεταφορών μεταξύ κονσολών Xbox και έκδοσης του Microsoft Store θα ενεργοποιηθεί επίσης όταν χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι δυνατό με άλλες πλατφόρμες υπολογιστών όπως το Steam ή το Epic.

Όπως και με άλλες εκδόσεις του παιχνιδιού, το cross-play θα είναι διαθέσιμο κατά την έναρξη και εδώ, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες του Microsoft Store να συνεργάζονται με παίκτες σε άλλες βιτρίνες PC, καθώς και κονσόλες Xbox και PlayStation.

Προερχόμενο από τον προγραμματιστή People Can Fly, το Outriders προσφέρει στους παίκτες μια εμπειρία shooter τρίτου προσώπου με στοιχεία RPG. Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες, Trickster, Pyromancer, Devastator και Technomancer, με μοναδικές δυνατότητες επιλογής, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν για ακόμη πιο λαμπερά εφέ. Μέχρι τρεις παίκτες μπορούν να μπουν μαζί για να ζήσουν την ιστορία επιστημονικής φαντασίας, η οποία λαμβάνει χώρα στον μακρινό πλανήτη Enoch  που μοιάζει με τη Γη μετά από μια καταστροφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *