Η Sony επιτρέπει σε ορισμένους κατόχους PS5 να μοιράζονται γρήγορα στιγμιότυπα οθόνης και κλιπ μέσω κινητού

Η Sony επιτρέπει σε ορισμένους κατόχους PS5 να μοιράζονται γρήγορα στιγμιότυπα οθόνης και κλιπ μέσω κινητού

H Sony έχει ενημέρωσε ότι δοκιμάζει μια beta που θα επιτρέπει στους παίκτες του PS5 να μοιράζονται στιγμιότυπα οθόνης και κλιπ μέσω smartphone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή PlayStation. Αυτό θα ταιριάζει με τη λειτουργικότητα που προσφέρει το Xbox εδώ και λίγο καιρό, αν και μέχρι στιγμής, η Sony το δοκιμάζει μόνο σε περιορισμένη κυκλοφορία. 

Όταν το ενεργοποιήσετε, η νέα λειτουργία θα ανεβάσει αυτόματα καταγραφές στο cloud. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά στην εφαρμογή PlayStation για 14 ημέρες για να αποθηκεύσετε στην κάμεράς σας, να το μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα ή να στείλετε σε φίλους και πάρτι του PSN. Θα πρέπει να είναι λιγότερο ακατάστατο από το τρέχον σύστημα άμεσης κοινής χρήσης από την κονσόλα. 

Πάνω από τα στιγμιότυπα οθόνης που έχουν ληφθεί από τις συντομεύσεις κουμπιών Δημιουργία ή Δημιουργία, μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο παιχνιδιού κάτω από τρία λεπτά σε διάρκεια έως 1080p (όχι 4K). Για να μεταφορτωθούν αυτόματα στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει την κονσόλα PS5 με την εφαρμογή PlayStation. Πρέπει επίσης να παραμείνει σε κατάσταση ηρεμίας και να έχει ενεργοποιημένη τη ρύθμιση “Μείνετε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο”.Το  

Η ενημέρωση είναι πλέον διαθέσιμη στον Καναδά και την Ιαπωνία, και όπως συμβαίνει με άλλες δυνατότητες beta, “ενδέχεται να μην φτάσει στην τελική έκδοση ή μπορεί να δει σημαντικές αλλαγές”, σημειώνει η Sony. Ωστόσο, φαίνεται τόσο πιθανό όσο κάθε νέα λειτουργία να βγει από τη beta, οπότε ελπίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλους. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *