Το Instagram θα σας επιτρέψει τελικά να δημιουργήσετε δημοσιεύσεις απο τον σταθερό υπολογιστή σας

Το Instagram θα σας επιτρέψει τελικά να δημιουργήσετε δημοσιεύσεις απο τον σταθερό υπολογιστή σας

Χρειάστηκαν χρόνια, αλλά το Instagram θα σας επιτρέψει τελικά να δημιουργήσετε αναρτήσεις από τον ιστό του υπολογιστή γραφείου σας. Το κοινωνικό δίκτυο εκδίδει μια σειρά από ενημερώσεις που θα κορυφωθούν στις 21 Οκτωβρίου, όταν οι χρήστες παγκοσμίως θα έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν φωτογραφίες και σύντομα βίντεο (κάτω του ενός λεπτού) από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή τους. Αυτό είναι χρήσιμο αν προτιμάτε να μην αγγίξετε το τηλέφωνό σας, φυσικά, αλλά θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επιχειρήσεις και λάτρεις που θέλουν να κάνουν καλύτερη χρήση των ακριβών φωτογραφικών μηχανών τους.

Υπάρχουν πολλές ενημερώσεις και για χρήστες κινητών συσκευών. Μια δυνατότητα δοκιμής Collabs που διατίθεται σήμερα (19 Οκτωβρίου) επιτρέπει σε δύο άτομα να συνυπογράφουν δημοσιεύσεις και Reels. Απλώς πρέπει να προσκαλέσετε κάποιον άλλο από την οθόνη προσθήκης ετικετών για να τον εμπλέξετε. Οι ακόλουθοι και για τους δύο χρήστες θα δουν την ανάρτηση και θα μοιραστούν ακόμη και προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει” και σχόλια. Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι πολύτιμο για τα πάντα, από τις ομάδες των σούπερ σταρ μέχρι τις χορηγούμενες αναρτήσεις.

Μια άλλη δοκιμή που έρχεται στις 20 Οκτωβρίου θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε μη κερδοσκοπικούς εράνους από το νέο κουμπί ανάρτησης, απλοποιώντας τις φιλανθρωπικές προσπάθειες. Όλοι θα δουν νέα εφέ Reels με μουσική βάση στις 21 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένων των Superbeat (ειδικά εφέ σε συγχρονισμό με το ρυθμό) και Dynamic Lyrics (3D στίχοι που ρέουν με το κομμάτι). Δεν είναι τόσο φανταχτερά όσο οι άλλες προσθήκες, αλλά μπορεί να σας βοηθήσουν να εστιάσετε στην κοινή χρήση περιεχομένου και όχι στην επεξεργασία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *