Το iMovie για macOS Monterey μπορεί να επεξεργαστεί βίντεο iPhone Cinematic

Το iMovie για macOS Monterey μπορεί να επεξεργαστεί βίντεο iPhone Cinematic

Δεν χρειάζεστε επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας για να εργαστείτε με iPhone 13 βίντεο Cinematic Mode στο Mac σας.   Η Apple ενημέρωσε το iMovie για Mac για να ενεργοποιήσει την επεξεργασία βίντεο από Cinematic Mode. Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα εστίασης, να τροποποιήσετε το εφέ βάθους πεδίου και ακόμη και να διαγράψετε εστιακά σημεία σε πολύ μεγαλύτερη οθόνη.

Υπάρχει ένα κύριο πρόβλημα: θα χρειαστείτε το macOS Monterey για να λειτουργήσει αυτό. Δεδομένου ότι το Monterey δεν θα κάνει επίσημα το ντεμπούτο του μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, πιθανότατα θα περιμένετε περίπου μία εβδομάδα για να δοκιμάσετε την επεξεργασία Cinematic Mode. Τουλάχιστον υπάρχει ένα πλεονέκτημα για τους νέους αγοραστές MacBook Pro – το iMovie θα πρέπει να έχει “βελτιωμένη” απόδοση και απόδοση σε συστήματα που χρησιμοποιούν τα M1 Pro και M1 Max.

Η ενημέρωση iMovie είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες Mac. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι κάτοχοι iPhone 13 θα συνεχίσουν να επεξεργάζονται στη συσκευή, ακόμη και αν διαθέτουν Mac. Η μεταφορά αυτών των αρχείων μπορεί να πάρει πολύ χρόνο, μετά από ll. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να είναι ακόμα χρήσιμο εάν θέλετε να αξιοποιήσετε περισσότερο από τη λειτουργία κινηματογράφου χωρίς να μάθετε πώς να περπατάτε στο Final Cut Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *