Η Sony ανακοινώνει  ότι το God of War για PC, κυκλοφορεί στις 14 Ιανουαρίου

Η Sony ανακοινώνει ότι το God of War για PC, κυκλοφορεί στις 14 Ιανουαρίου

Μετά το Horizon Zero Dawn and Days Gone, το επόμενο πρώτο παιχνίδι της Sony που θα αποβάλει την αποκλειστικότητα του PlayStation επιβεβαιώθηκε ότι είναι το God of War, ο τίτλος του Santa Monica Studio που αναπτύχθηκε από το 2018. Ανακοινώθηκε στο PlayStation Blog σήμερα, το αναγνωρισμένο παιχνίδι παραβιάζει τη νέα πλατφόρμα στις 14 Ιανουαρίου 2022. Οι προπαραγγελίες είναι ήδη διαθέσιμες για 49,99 $.

Ενώ το πλήρες πλάνο των βελτιώσεων του God of War   δεν ήταν λεπτομερές σήμερα, επιβεβαιώθηκαν σκιές υψηλότερης ανάλυσης, καθώς και βελτιώσεις στις αντανακλάσεις του χώρου της οθόνης και την καλύτερη απεικόνιση του περιβάλλοντος (GTAO και SSDO). Θα αφαιρέσει επίσης τα όρια ρυθμού καρέ, θα υποστηρίζει ανάλυση 4K και οθόνες εξαιρετικά ευρείας οθόνης.

“Από τις συγκλονιστικές συγκρούσεις στον αγώνα μέχρι τις ήσυχες στιγμές όπου μπορείτε να απολαύσετε την απόκοσμη ομορφιά των σκανδιναβικών άγριων ζώων στα εννέα βασίλεια, η πανοραμική υποστήριξη ευρείας οθόνης θα κάνει κάθε στιγμή να μοιάζει περισσότερο με μια πραγματικά θεατρική εμπειρία”, πρόσθεσε ο προγραμματιστής. Ε

God of War PC screenshot

Προστίθενται επίσης πλήρως προσαρμόσιμες ρυθμίσεις γραφικών, συντομεύσεις πληκτρολογίου και υποστήριξη χειριστηρίου, συμπεριλαμβανομένου του ελεγκτή DualSense. Για να αυξήσει τα ποσοστά καρέ υψηλότερα, το Nvidia DLSS ενσωματώνεται παράλληλα με την τεχνολογία Reflex χαμηλής καθυστέρησης της εταιρείας.

Για να γλυκάνετε ακόμη περισσότερο τη συμφωνία, τα παρακάτω μπόνους εντός παιχνιδιού θα περιλαμβάνονται με κάθε αντίγραφο υπολογιστή:

  • Death’s Vow Armor Sets for Kratos και Atreus
  • Exile’s Guardian Shield Skin
  • Buckler of the Forge Shield Skin
  • Shining Elven Soul Shield Skin
  • Dökkenshieldr Shield Skin

Το στούντιο επίσης αποκάλυψε ότι το God of War έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 19,5 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις κονσόλες του PlayStation. Μια συνέχεια, το Ragnarok, έρχεται στα PlayStation 4 και 5 το 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *