Το AMD RX 6900 XT αποκτά Halo Infinite Limited Edition, αλλά δεν πωλείται

Το AMD RX 6900 XT αποκτά Halo Infinite Limited Edition, αλλά δεν πωλείται

343 Industries νωρίτερα σήμερα δημοσίευσαν  τις συγκεκριμένες απαιτήσεις υπολογιστή για το  Halo Infinite που θα αποστέλλει το αργότερα φέτος. Ταυτόχρονα, το στούντιο ανακοίνωσε επίσης ότι είχε συνεργαστεί με την AMD για τη βελτιστοποίηση του παιχνιδιού σε Xbox και PC. Γιορτάζοντας το Halo franchise στον υπολογιστή και τη μακροπρόθεσμη συνεργασία, και οι δύο εταιρείες παρουσίασαν την κάρτα γραφικών AMD Radeon RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition.

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ παραπάνω, ο προσαρμοσμένος σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την εμβληματική πανοπλία Mjolnir του Master Chief. Διαθέτει ένα αντανακλαστικό περίγραμμα ανεμιστήρα χρυσού ιριδίου, μια σφραγίδα 117 και ακόμη και ένα φλας Cortana-blue AI ακριβώς όπως στο κράνος του Master Chief. Τα εσωτερικά αυτής της κορυφαίας GPU της AMD δεν αλλάζουν.

Τα κακά νέα είναι ότι η κάρτα ειδικής έκδοσης δεν θα πωληθεί στα καταστήματα. Αυτό είναι πιθανό να αποτρέψει τα scalpers, όπως προσθέτει η ανακοίνωση “από την αρχή, ήταν ζωτικής σημασίας τόσο για την AMD όσο και για την 343 Industries ότι μια τέτοια κάρτα γραφικών να  καταλήξει  στα χέρια των παικτών μας.”

AMD Radeon RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition graphics card

“Πολλαπλές ευκαιρίες” για να αρπάξετε μία από αυτές τις κάρτες θα είναι προφανώς διαθέσιμες τις επόμενες εβδομάδες. Συνιστάται να ακολουθείτε και να παρακολουθείτε τους επίσημους λογαριασμούς AMD Radeon και Halo Twitter για να κερδίσετε έναν.

Η συνεργασία δεν τελειώνει εκεί, καθώς επιλεγμένα προϊόντα Radeon και Ryzen στα συμμετέχοντα καταστήματα θα περιλαμβάνουν έναν κωδικό ενός μήνα της συνδρομής Xbox Game Pass για υπολογιστή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ητου Halo Infinite καμπάνιαθα είναι διαθέσιμη στη συνδρομή την ημέρα της έναρξης, 8 Δεκεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *