Το Samsung Galaxy Z Flip3 ξεκινά να λαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android για τον Οκτώβριο 2021

Το Samsung Galaxy Z Flip3 ξεκινά να λαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android για τον Οκτώβριο 2021

Τον περασμένο μήνα, η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Οκτωβρίου 2021 για το Galaxy Z Flip3 στο South Korea, η οποία κυκλοφόρησε για τις ξεκλειδωμένες μονάδες στις ΗΠΑ νωρίτερα αυτόν τον μήνα, και είναι τώρα τελικά σπορά στο Galaxy Z Flip3 παγκοσμίως.

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα Οκτωβρίου 2021 για το διεθνές Galaxy Z Flip3 έρχεται με υλικολογισμικό με έκδοση F711BXXU2AUJ7. Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα διορθώνει περισσότερα από 60 θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας και το changelog μιλά επίσης για βελτιωμένη σταθερότητα της συσκευής.

Επιπλέον, η νέα κατασκευή φέρνει υποστήριξη λειτουργίας πορτραίτου για κατοικίδια, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε φωτογραφίες πορτρέτου από γάτες και σκύλους με τις εμπρός και πίσω κάμερες του Galaxy Z Flip3.

Samsung Galaxy Z Flip3 starts receiving October 2021 Android security patch globally

Η ενημέρωση θα πρέπει να φτάσει σε όλες τις παγκόσμιες μονάδες σε λίγες εβδομάδες, αλλά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να την κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο, μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού  του Galaxy Z Flip3 .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *